Refresh loader

Eu, adolescentul rebel

Eu, adolescentul rebel

Eu, adolescentul cel rebel, am nevoie de nevoie de limite pentru a creste intr-un mod senin, imi iubesc mult parintii, prietenii, si nu in ultimul rand, draga mea iubita. De abia astept sa imi fac planuri cu iubita mea, unde nevom petrece ziua indragostitilor..

Am mari emotii, inca nu stiu ce sa ii cumpar, stiu ca orice i-as cumpara o va face fericita si ma va privi cu lacrimi in ochi de bucurie. Este atat de frumoasa, are niste ochii albastri de te cufunzi in ei, numai cand se uita la mine cu privirea aceea gingasa ma emotionez peste puteriile mele.

Sper ca ce ne vom propune sa facem de ziua indragostitilor, ne va iesi totul minunat si vom avea multe bucurii.

Imi place sa iau propriile decizii , cu toate ca mai accept si cate un sfat bun de la o persoana draga, nu sunt chiar un adolescent rau si rebel.

Aproape toata lumea spune ca un adolescent rebel este unul rau, nu este adevarat, de fapt, eu sunt chiar un adolescent bun, numai ca nu ma potrivesc mereu in gandiri cu parintii mei(eroare de gândire), as putea spune.

Imi place spiritul artistic, fotografia/pictura, si chiar pot spune ca am mai multe pasiuni, dar promit ca intr-o zi o sa vi le dezvalui pe toate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link