Excursia in Italia

Primisem o invitatie de la matusa mea care se mutase in Italia. Imi povestea mereu cat de frumoasa este aceasta tara, cat de civilizati sunt oamenii de acolo. Vroiam neaparat sa plec in aceasta excursie, dar inca nu puteam sa ma decid cu ce sa plec intr-acolo. Ce credeti? imediat am gasit solutia:  numai cu Nick Trans ajungi la cei dragi. Puteam fi linistit ca  numai cu aceasta firma de transport international  de persoane, voi ajunge cu bine in Italia la matusa mea cea draga.

Chiar daca era timpul mai friguros aveam curajul sa ma aventurez intr-o excursie ca aceasta, ma simteam nemaipomenit de bine, stiind ca voi vizita toate frumusetiile acestei tari minunate, Italia.

Inainte de plecare, totul a fost organizat de firma Nick Trans, s-a citit regulamentul, si dupa aceea soferul a pornit motorul. Dar oare, imi pusesem totul in geanta? era gandul meu inca de la plecare, da, da, aveam totul pregatit :)))

De obicei nu imi fac planuri, dar acum zici ca era pentru prima data cand plecam in excursie intr-o tara straina, vroiam sa am o vacanta plina de distractii,  sa vad lucruri de vazut. Stiam inca de la inceput ca matusa mea se va bucura cand o sa ma vada, si primul lucru care ma va intreba cu ce am venit, o sa fiu bucuros sa ii spun ca am ajuns cu o firma foarte buna de transport international de persoane. Va dati seama ce mandru am sa fiu cand o sa ii povestesc..

Prima mea impresie cand am vazut aceasta tara a fost ceva de vis, parca toata lumea era a mea, zambeam la toti, de parca ii cunosteam de o viata, eram in culmea fericirii.

Deja cand am ajuns acolo clima era altfel ca la noi in tara, mai cald, dar norocul meu ca imi luasem de acasa si lucruri un pic mai subtiri, ca pentru Italia.  Era foarte practic sa am si lucruri mai groase, si mai subtiri, trebuia sa fiu pregatit pentru orice anotimp, cu toate ca nu stateam o vesnicie, dar omul trebuie sa fie pregatit cand pleaca la drum( adica eu).

Si acum cand ma gandesc cum am plecat incaltat cu bocancii, si acolo a trebuit sa imi iau adidasii in picioare, dar, eram pregatit pentru orice situatie.

Primul lucru care l-am luat cu mine in aceasta excursie a fost aparatul de fotografiat. Imi placea foarte mult sa fac poze la tot felul de obiecte turistice, sa imi ramana amintiri placute dintr-o tara straina, mai ales sa le revad cand ma intorc acasa. Imi vor reveni in minte toate lucrurile placute pe care le-am vazut.

Puteam sa plec cu prietenul meu, dar am vrut neaparat sa fiu singur cu matusa si unchiul, sa mai depanam amintiri, sa ne distram cum faceam cand locuiau in tara.

Tin sa va spun ca Nick Trans este exact firma care iti asigura transportul.

”Obiectul principal de activitate este reprezentat de transportul intern si international de persoane”.

”Obiectivul nostru este ca dumneavoastra sa ajungeti in siguranta la destinatia dorita, cu maxim de confort”.

Distribuie

Leave a Reply