Refresh loader

Excursia nefasta

Excursia nefasta

Intr-o zi, Mihai si-a pus niste lucruri intr-o geanta de voiaj, s-a imbracat sport, ca pentru excursie, si-a luat actele personale, niste bani lichizi, si a plecat fara planuri de viitor si fara regrete.

Stia ca pare stranie o plecare atat de nepregatita, dar era vorbadespre un imbold caruia nu i-a putut rezista.

Ajuns intr-o zona centrala, nu i-a trebuit mult sa contacteze cateva fete pana sa gaseasca una dispusa sa plece din localitate, aiurea, cu un barbat care daduse in mintea adolescentilor. Cautarea durase vreo trei ore.

Tipa acea vreo treizeci si ceva de ani, era destul de draguta si suficient de lipsita de prejudecati. Dupa cateva discutii amiabile s-au hotarat sa porneasca in acea excursie nebuneasca.

Ajunsi la un hotel, au apelat la room- service, lasand-o pe insotitoarea lui sa comande tot ce ii poftea inima. Si nu i-a poftit prea putin… A comandat branzeturi scumpe, fructe de mare, un desert sofisticat( un fel de prajitura cu inghetata), whisky si sampanie.

Dupa o dimineata de amor cam alcoolizat, au adormit amandoi pana dupa- amiaza, apoi s-au dus la un restaurant cu program artistic. Le-a placut programul la nebunie……

In cea de-a doua noapte, dupa ce tipa a dormit mai beata decat un pirat in somaj tehnic, pe Mihai il cuprinse o stare nasoala. Era trist si spera ca va avea o excursie frumoasa, dar s-a dovedit una nasoala, avea sentimentul de zadarnicie, si o repulsie de neimaginat.

Dupa minute in sir de ganduri negative, si-a luat frumos bagajelul si dus a fost fara nici o remuscare. Niciodata nu se simtise atat de trist, parca se simtise in hotelul acela ca un ratacit in bezna.

Aceasta fusese excursia lui cea nefasta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link