Excursia si lenjeriile hotelurilor

Cand vine vorba de lenjerii de pat trebuie sa fi un om care are gusturi, care are simtul observatiei. Ce poate fi mai frumos decat o lenjerie de pat care sa se asorteze cu camera, si in care sa te simti ca intr-un vis cand te asezi pe ea, sa te simti ca in rai cand veni cat de relaxanta si pufoasa este acea lenjerie.

Dar venind vorba de hoteluri. La majoritatea hotelurilor gasesti asezate pe pat niste lenjerii care nici macar nu credeai ca exista, ramai uimit cat de bine se asorteaza si cat de frumos arata, de ce calitate superioara dispune. Asta pentru ca cei ai hotelului stiu sa faca alegerea cea mai buna cand vine vorba sa cumpere o lenjerie de pat, sunt foarte atenti la detalii si stiu cum sa se orienteze mai bine ca sa-i faca venirea celui cazat la ei, o noapte de vis, sa se simta cum nu s-a simtit oriunde altundeva. Nici nu aveti idee cat de importante sunt lenjeriile de pat in casa unui om, intr-un hotel sau oriunde altundeva. Schimba total aspectul camerei, o poate transforma intr-o camera de vis, de unde nu ai mai pleca niciodata, unde te-ai simti in largul tau, indiferent de starea pe care o prezinti.

Acum ceva timp am fost intr-o excursie, intr-o excursie pe care o asteptam de foarte mult timp, aceasta excursie necesita sa ne cazam undeva peste noapte. Asa ca am ales un hotel care parea sa fie serios si care nu cerea prea multi bani pe cazare. Vreau sa va spun ca decizia pe care am luat-o in legatura cu cazarea la acel hotel a fost un succes, a fost alegere buna, acel hotel era serios, arata frumos , era curat, nu aveai nimic de reprosat. Cand am intrat in camera unde ne cazase am zis ca nu este adevarat. Cat de frumos arata acea camera si ce splendoare de lenjerie avea.  Nu vazusem asa asortare niciodata, era total uimit cat de frumos arata si cat de relaxanta era lenjeria. In acea camera ma simteam ca intr-un vis la care nu ma asteptam niciodata, un vis cu ochii deschisi, nu te puteai gandi la lucruri urate cand te aflat in acea camera, iti zbura gandul numai la chestii frumoase si placute. Seara petrecuta acolo a fost un vis la care nu ma gandeam niciodata, nu ma gandeam nici macar o secunda ca ar putea fi asa de frumos si de placut.

Si excursia in sine a fost un mare succes, am vazut lucruri noi, lucruri pe care nu le vazusem niciodata, am fost foarte fericit de lucrurile pe care le descoperisem, urla bunastarea in minte, urla dorinta de cunoastere. Nu voiam sa plec de acolo pana nu descopeream toate lucrurile pe care nu le stiam despre acel loc. Eram foarte atras si foarte interesat. Voiam ca urmatoarea excursie sa fie tot una de cunoastere, una de experinta si de invatat.  Nimic nu ma putea face mai fericit decat dorinta de descoperire a lucrurilor noi in viata mea.

 

This Post Has One Comment

  1. Ora Exacta

    Imi ocupam si eu timpul si am gasit articolul al vostru asa ca am hotarat ca vreau sa va apreciez
    pentru ceea ce ideea din site.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.