Refresh loader

Fa-ti datoria printre suspine si soapte!

Fa-ti datoria printre suspine si soapte!

Vestea ca a murit cineva important din viata ta te lasa fara cuvinte. O vreme umbli de colo fara colo fara sens si ti se pare ca ii auzi soaptele:”Hai, lasa! Sterge-ti lacrimile! Stii bine ca nu imi placea sa te vad plangand. Asta-i menirea noastra sa nu stim cand venim pe lume si sa nu stim cand plecam. Acum ajuta-ma, ajuta-ma sa pot pleca linistit!”

Cand tu stai incremenit/incremenita in durere aminteste-ti cand trebuia sa pleci intr-o calatorie, iar cel mic te cuprindea cu bratele sale mici si incepea sa planga, ce simteai? Ti-ai fi rupt inima din piept in doua: jumatate sa plece, fiindca se impunea asta, iar cealalta sa stea cu el fiindca nu il puteai parasi!
Ne aflam la jumatatea distantei dintre a trebui si a vrea, dar intotdeauna a trebui ne invinge dorintele.

Pierderea celor dragi nu poate fi evitata, dar printre soapte si suspine se impune sa ne facem datoria fata de ei!
Oricum, in prezent este mai usor, fiindca alaturi de familia indoliata se pozitioneaza firmele cu experienta in servicii funerare Germania si prin cunoasterea legislatiei si organizarea perfecta profesionistii acestora descalcesc sarcini de nerezolvat pentru apartinatori. De fapt statul german refuza sa elibereze documentele necesare repatrierii apartinatorilor, stiind cat de complicate sunt procedurile.


S-a intamplat si nu ai nicio putere sa dai timpul inapoi si sa te opui tuturor fortelor din univers. Tot ce ai de facut este sa ajuti la repatriere, adica:
-sa nu accepti sub nicio forma ca trupul sau neinsufletit in care a batut o inima cu atatea sentimente nobile pentru tine sa fie abandonat printre straini! Sa fii hotarata de la inceput sa il aduci acasa, oricat ar costa. Eu mi-as vinde toate bijuteriile si la nevoie m-as imprumuta sa indeplinesc acesta datorie sacra!
-sa contactezi cea mai buna firma de profil din Romania. Mai intai sa verifici evaluarile clientilor, daca functioneaza in legalitate si daca masinile au autorizatie de transport funerar international, apoi sa demarezi procedura de repatriere. Iti dai seama de onestitatea unei firme si dupa promptitudinea raspunsului la mesajul tau si dupa comunicarea tarifului in mod deschis si detalierea fiecarei etape a repatrierii.

-sa soliciti cele mai bune sicrie, accesorii si servicii in memoria celui drag, fiindca sunt singurele daruri pe care i le mai poti face.
-sa ai incredintarea ca sufletul sau isi va gasi linistea acasa, iar dincolo de moarte nu se intampla nimic rau, numai oamenii au facut din moarte un fenomen mostruos.

Firma de repatriere care conduce in topul repatrierilor din Germania cunoaste exact pretentiile statului german referitoare la eliberarea actelor care insotesc transportul funerar si la respectarea traseului specificat in pasaportul mortuar.

Formalitatile care se impun a fi indeplinite sunt multe, complicate uneori, dar niciodata absurde. Echipa de profesionisti a firmei numarul 1 in repatrieri Germania care este detasata acolo pregateste corpul decedatului de repatriere cu rigurozitatea nemteasca pe care a imprumutat-o de la acest popor vestit pentru meticulozitatea lui in a face lucrurile perfect.
Drumul catre casa va decurge decent, fara incidente, in masinile curate, cu temperaturi foarte joase conduse de soferi cu experienta, care dovedesc respect maxim fata de decedati si apartinatori.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link