Fetita la circ

De cand era o copila ii placea sa se aranjeze si sa mearga la circ.Cum venea caravana cu acrobati, animale, si tot ce se mai putea vedea acolo, ea era nelipsita.
Cel mai mult o incantau clovnii, dresura de lei(acea dresura care o gasea fascinanta, cum le vorbea dresoarea leilor, parca se intelegeau din priviri, caluti foarte bine pregatiti si cu multa gingasie paseau in arena, de avea senzatia ca vin spre ea. Si-ar fi dorit si ea cand iesea de acolo sa puna si ea in practica ce vazuse la acel circ minunat, dar stia ca nu poate, era o zgatie de fata, niciodata nu statea mult intr-un loc. Clovnii aceia care se maimutareau si o faceau sa rada in hohote, maimutele zburdalnice, o faceau sa se simta foarte fericita.
Si intr-o zi auzind ca vine circul la ea in oras, toata lumea vorbea ca v-a veni un magician foarte bun, s-a gandit ca nu i-ar strica sa se duca la el sa vada si ea magia cum dispare omul. Auzise fetita multe despre trucul acesta, dar nu era prea sigura, vroia neaparat sa vada cu ochii ei.
Si uite asa a facut magicianul sa dispara si sa apara, ca asa rau s-a speriat ca si-a spus in gand ca nu mai vrea sa auda de magicieni, mai bine prefera sa stea la locul ei si sa vada alte numere care sa o incante si sa nu o mai sperie.Dar, sperietura a fost pe moment, nu vroia sa lipseasca niciodata cand aparea circul, dar l-a asteptat odata, si nu mai aparea, de a zis ca e pe cale de disparitie :).
Dar a fost doar o amanare de cateva zile, din cauza unor defectiuni.
Si-a revenit repede vrand sa fie mereu prezenta la orice circ care venea acolo in orasul unde locuia ea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.