Refresh loader

Fiica lui

Fiica lui

Erau doua persoane mai in varsta care s-au intalnit intamplator in parc. El era vaduv de mai mult timp, ea era divortata de cativa ani. El avea o fiica care inca suferea dupa mama ei.
Asa s-au cunoscut si au inceput sa se apropie foarte mult, si relatia a luat amploare. Au hotarat sa isi uneasca destinele. Fiica a aceptat idila dintre tatal ei si intrusa(asa mai obisnuia sa ii zica) dar dupa ce a vazut ca relatia se consolideaza tot mai mult a inceput sa obiecteze, era invatata sa ii faca totul tatal ei, sa i le aduca toate la nas. Si din cauza aceasta au hotarat sa se mute la doamna respectiva, ea de fel avea grija de casa lor dar fetei nu ii convenea deloc, avea impresia ca vrea sa ii ocupe locul mamei ei, si enervandu-se a inceput prin a ii reprosa tatalui ei ca straina aceea a inceput sa ii schimbe prin casa, ca este caminul mamei ei, si niciodata nu o va accepta pe aceasta femeie care i-a furat inima tatalui. Dar tatal a lasat-o sa isi verse naduful, cunoscandu-si prea bine fata. Si asa si-au propus sa discute toti trei. Nici nu avrut sa auda ce vor ei, ea tot avand impresia ca doamna vrea sa ii stirbeasca averea, nu vroia sa accepte sub nici un chip. Si asa s-au hotarat sa se mute amandoi.

A rezistat fata fara tatal ei doar putin timp, pana intr-o zi s-a hotarat sa il cheme inapoi acasa, dar fara ”ea”. Tatal ei nici nu a vrut sa auda de asa ceva, ori amandoi, ori niciunul. Si atunci fiica lui nu a mai avut incotro si a trebuit sa accepte decizia lor. A acceptat pana si sa modifice prin apartament, sa aranje mobila asa cum credeau ei ca este mai frumos. Doamna aceasta umplea golul din inima lui, rasul, glumele sisfaturile ei, ii dadea impresia ca poate trai o noua viata. Nici nu visase vreodata ca in casa lui va mai mirosi a parfum de femeie, sau a mirosului de prajituri facute in casa de o gospodina.Dar era foarte bucuros ca a scapat de problema fetei si puteau convietui impreuna cu bune si rele.
Pierderea partenerei era mai grea atunci cand cel ramas in viata, nu are copii sau acestia nu-l inteleg, Cel mai mult suferea ca avusese o casnicie lunga si o partenera care a avut grija de el, dar spre norocul lui a cunoscut aceasta doamna minunata care spera ca isi va petrece tot restul vietii impreuna.
Fata uita ca parintele s-ar putea sa dispara, plin de mahnire. Si totusi ea a putut rasufla usurata stiind ca cineva poate avea grija de parintele ramas in viata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link