Flori pentru nunta

Stie toata lumea faptul ca buchetul de mireasa este unul dintre cele mai importante accesorii din ziua nuntii. Este un moment foarte special, il poti arunca dupa momentul tortului, sau in orice alt moment.Semnificatia aruncarii buchetului o stie fiecare domnisoara dornica sa se aseze in linie in spatele miresei pentru a-i veni randul la casatorie de va fi sa prinda buchetul. Se mai spune ca mirosul florilor alunga spiritele rele, ca buchetul ar aduce noroc celei care il prinde si ca ar semnifica fericire – motiv pentru care si mirele poarta cocarda.
Buchetul de mireasa trebuie sa il asortezi cu rochia de mireasa, tema nuntii si, nu in ultimul rand, cu personalitatea ta.
Ar fi de preferat sa vorbesti cu o florarie pentru buchetul de mireasa cam cu o luna inaintea nuntii. Expertii de la floriria online Floria te pot ajuta cu ceea ce iti trebuie, ei sunt gata sa te ajute gasesti florile potrivite pentru cea mai frumoasa zi din viata ta. Ei au o colectie variata de buchete de mireasa, aranjamente pentru masa mirilor si nunta, dar si buchete pentru nasa si domnisoarele de onoare.
Iti poti alege buchetul de mireasa in funtie de multe lucruri, ca de exemplu : in functie de forma corpului, in functie de inaltime, in functie de rochia de mireasa, in functie de locatia nuntii, in functie de anotimp, in functie de personalitatea ta. Floria iti este de mare ajutor pentru a gasi cel mai potrivit buchet de mireasa pentru nunta ta. Ei au o gama variata de flori, de la flori de sezon, pana la aranjamente cu flori pastelate sau exotice, florile pentru nunta ta vor fi gata sa incante privirile invitatilor.
La noi, se spune ca laleaua este o floare mai putin folosita in buchetul miresei, dar cu atat mai mult speciala. Vorbim de o floare unica ce a generat la un moment dat o adevarata manie (la inceputul anilor 1900) si a carei semnificatie inspira eternitate, faima, iubire stabila si imaginatie. Mijlocul negru al florii ar reprezenta inima plina de iubire a celei care se casatoreste, ar semnifica intensitatea pasiunii care o leaga de mirele sau. Despre lalea, se spune ca este prima floare care a incoltit pe pamant.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.