Refresh loader

Folii telefoane

Folii telefoane

iPhone-ul si in general produsele de la Apple arata extrem de bine iar “feeling-ul” atunci cand le folosesti este cu mult peste alte device-uri, ar fi pacat sa le camuflezi cu huse (silicon, piele, plastic, etc.) sau carcase groase si grele, pentru multi aspectul telefonului a fost suficient pentru a-l achizitiona si ar fi pacat sa renunte tocmai la asta pentru protectie. Foliile in general protejeaza impotriva zgarieturilor insa pot deveni (ca si exemplul de pe forum) ceva neplacut (urme grasime si chiar ineficienta). Multi ar spune ca o husa de tip toc (piele si schelet plastificat) protejeaza telefonul in cazul unei cazaturi insa realitatea este cu totul alta, scapat pe ciment sau gresie, indiferent de protectie, telefonul poate deveni inutilizabil.

Centrarea sau alinierea este unul dintre cele mai importante aspecte pentru ca pe telefonul iPhone sa arate perfect odata instalata pe dispozitivul tau, astfel ca, inainte de instalare, verifica fiecare bucata de folie, pentru a vedea unde se potriveste.
Folii iPhone – Smart Protection acopera si protejeaza toata suprafata dispozitivului tau, pastrandu-l intact ca in ziua in care l-ati scos din ambalaj. Datorita preciziei cu care este decupata, taieturile pe baza de laser la micrometru permit o aplicare perfect proportionala cu design-ul dispozitivului tau, inzestrandu-l in cateva minute cu cea mai solida, cea mai subtire si cea mai transparenta folia iPhone.
apple-iphone-5-full-body
O folie iPhone este o protectie speciala care are in componenta sticla tratata termic si chimic pentru a proteja display-urile telefoanelor impotriva socurilor si zgarieturilor absorbind efectiv impactul.
Nu cred ca exista om pe pamant care sa detina un smartphone si sa nu il iubeasca aproape la fel de mult ca pe un membru al familei sale. Poate chiar exista persoane care isi pun telefonul mai presus de orice si oricine. Pentru ca vrem sa ne protejam telefoanele, primul si cel mai important lucru este sa il acoperim cu o folie de protectie. Dar lucrurile nu sunt chiar atat de simple.
In general, ne gandim ca o folie de protectie are ca scop doar sa protejeze telefonul de micile zgarieturi care ar putea aparea din neatentie, sau de praful si petele care se depun de obicei pe ecran. E corect, dar, mai nou, au aparut folii cu un grad foarte mare de protectie, care protejeaza ecranele telefoanelor de socuri si cazaturi.
Am de un an un telefon pe care mi l-am dorit foarte mult si pe care il ador ,iphone 7, dupa ce folia standard nu mai putea fi pastrata, am inceput sa caut o folie care sa il protejeze 100%. Sunt o fire neindemanatica de fel si voiam ceva cu adevarat bun. Am ales o Folie de de la Smartprotection.ro, care este cea mai noua folie de protectie aparuta pe piata si are garantie de 10 ani impotriva ingalbenirii, deteriorarii, exfolierii si pierderii claritatii.
O folie iphone ofera utilizatorului o senzatie unica atunci cand foloseste telefonul, avand cel mai mare grad de rezistenta existent in prezent. Este rezistenta la zgarieturi si anti reflexie. Este deja cunoscuta si se bucura de simpatia multor posesori de telefoane iphone 7 si iphone 6.
https://en.wikipedia.org/wiki/IPhone

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link