Refresh loader

Foraje puturi apa

Foraje puturi apa

In ce consta procedura de foraj puturi apa?
Ca sa va spun mai simplu, pentru aceste foraje se folosesc doua sisteme speciale care se disting atat prin felul lor de functionare, cat si prin locul unde sunt folosite. Dar cele mai bune rezultate se vad cand aceste foraje sunt facute la un standard de profesionalism ridicat, standard pe care noi cei de la Eco Drill l-am ridicat la cele mai inalte cote si cu rezultate extraordinare.
Aceste foraje pot fi de doua feluri: de mica si mare adancime. Pe langa avantajul pe care ofera forajul de mica adancime exista si un dezavantaj, deoarece poate exista un risc de contaminare din cauza impuritatilor care pot ajunge in lichid. In cazul forajului de mare adancime nu exista absolut nici un risc ca impuritatile organice sa ajunga in apa.
In ultimii ani noi ne-am orientat atentia si ne-am specializat spre forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid, o tehnica foarte complexa pe care noi romanii nu prea am utilizat-o. Acest sistem este cel mai util in executia de foraje pe teritoriul Romaniei.
Dar, exista si un mic dezavantaj, acela ca, sistemul pe care l-am mentionat nu poate determina adancimea acviferelor decat dupa executarea carotajului electric( Eco Drill realizeaza si aceasta activitate).
Mai avem si alta metoda de foraj, forajul uscat cu ciocan de fund la care noi credem ca suntem cei mai buni din Romania. Aceasta metoda se aplica cu mult succes la solurile dure si semidure( granit, marmura). Cu toate ca inaintarea este foarte rapida in solurile dure  se poate vedea in orice moment litologia solului si adancimea stratelor acvifere ce este un lucru foarte bun.
Pentru a executa un foraj prin percutie noi folosim tubulatura din otel, prin aceasta stabilindu-se si gaura.
Dupa dorintele clientului aceasta tubulatura se poate inlocui cu una din PVC.
Putem spune ca pretul unui astfel de foraj este unul mic si se poate stabili in functie de zona, sistemul de foraj folosit si altele. Noi respectam munca si clientii nostri folosind la orice lucrare numai materiale de o calitate exceptionala.
Pentru cei interesati de foraje puturi va pot recomanda pe expertii de la Eco Drill. Ei lucreaza numai cu utilaje si materiale de cea mai inalta calitate si la preturi avantajoase. Nu vezi regreta daca ii veti contacta. Veti fi foarte multumiti de serviciile pe care Eco Drill  vi le poate oferi atunci cand aveti nevoie de un put de apa, atat de mica adancime, cat si de mare adancime.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link