Fotolii cu masaj

Sa faci o investie in niste fotolii cu masaj e ceva nemaipomenit. Cand vii seara de la servici sunt tocmai bune pentru asa ceva. Am gasit pe internet la Masatto aceste fotolii cu masaj si nu m-am putu abtine sa nu fac comanda online si sa cumpar.

Pur si simplu  aceste fotolii sunt foarte comode, te relaxeaza, parca uiti de toate necazurile, te elibereaza de tot stresul de zi cu zi, pur si simplu poti adormi in ele.  Nimic nu este mai important decat sa fii relaxat, mai ales folosind fotoliile cu masaj, mai ales ca te poti simti intr-o forma buna cand termini sesiunea. Imi plac mult de tot, e ceva de vis, mai ales cand esti prea incordat, asa iti poti  avea mușchii relaxați, va crește nivelul endorfinelor, se va imbunatați circulația sanguină și a limfei. Trebuie sa iti faci timp macar 20 minute pe zi pentru  a te relaxa in aceste fotolii cu masaj, iti pot oferi un masaj complet pentru spate, brațe, piciore și talpi.  Era exact ce ne trebuia in casa, mai ales pentru mama, pot spune ca este la un pret avantajos si  calitatea masajului  este una nemaipomenit de buna.

Vreau sa recomand si prietenilor mei aceste fotolii cu masaj sa simta si ei ca traiesc,  sa aiba relaxare totala, asa toata viata lor poate fi imbunatatita prin utilizarea regulata a acestor fotolii de relaxare  cu masaj.

Telecomanda este ușor de utilizat și programele de masaj acoperă toate zonele-inclusiv masaj cu role la tălpi.

Niciodata nu m-am gandit ca astfel de fotolii iti poate face un masaj asa  eficient la spate.  Bratul robotic de masaj simuleaza, prin balansare, framantarea, aplicand asupra spatelui tehnici de masaj profesionale, cum ar fi masajul prin presiune. Miscarile sus-jos ale bratului mecanic pot fi ajustate pentru a se obtine o eficienta sporita, cu scopul de a cuprinde in mod adecvat coloana, astfel incat sa fie stimulat fiecare vertebra si ligament.

De ce să cumperi de la masatto.ro?

 • Cel mai bun preț GARANTAT! Gamă completă de produse.
 • În cazul în care sunteți din altă localitate și vă deplasați cu avionul, autobuzul sau trenul vă așteptam la locul sosirii pentru a vă aduce la showroom-ul nostru.
 • Testare gratuită în showroom-ul masatto.ro
 • Consultanță gratuită și dedicată înainte și dupa achiziționare
 • Se oferă consultanță pe calea de comunicare solicitată de către dumneavoastră (telefon, e-mail, prezentare în showroom)
 • Livrare direct din stoc. În 24 de ore
 • Transport gratuit pe teritoriul României
 • Comparații relevante între fotoliile de masaj
 • Testimoniale relevante cu scaunele de masaj
 • Posibilitate de finanțare pentru fotoliile cu masaj
 • Fotoliu-masaj-iRest-SL-A28-6-crem-PROMOTIE

 

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.