Fotolii de masaj

Ce poate fi mai frumos decat putin timp in care sa te relaxezi. Unii oameni prefera sa se relaxeze plimbandu-se, alti oamenii prefera sa se relaxeze plecand in vacanta, altii sa se duca la masaj, etc. Eu unul pentru relaxarea mea persoanala prefer un fotoliu cu masaj, ma pot relaxa oricand in propria casa, daca am chef la 2 dimineata de un masaj si putin relaxare o pot face, pentru ca m-am decis sa imi cumpar doua fotolii Rokol, unul pentru mine, iar celalalt pentru mama si tatal meu.
Eu unul prefer sa ma relaxez putin dupa ce imi fac treaba de zi cu zi, cand ma intorc acasa obosit sunt sigur ca si voi, la fel ca si mine preferati putina relaxare, de aceea un fotoliu ar fi foarte util, il pot folosi oricand doresc fara nici o problema.
Cand am luat fotoliile parintii mei au fost foarte fericiti si incantati cand au vazut ce idee extraordinara am avut. Se simteau foarte bine ca dupa o zi foarte lunga si obositoare de munca sa profite si ei de putina relaxare, cat le permitea timpul desigur, dupa un masaj se simteau mult mai bine si mai relaxati, dar insa, in zilele libere,in care stateau acasa aproape ca se bateau pe fotoliu, nu se mai dezlipeau de el.
Sunt o multe de modele de fotolii de masaj, care mai de care, cu diverse functii, la diferite preturi, la diferita calitate, dar poti sa descopri si tu ce tipuri de fotoliu iti poti lua, vezi gama de fotolii pe Komoder
“In 2011, luna august, Adrian lanseaza siteul komoder.ro si astfel se deschide oficial in Romania oficial industria de fotolii si scaune de masaj. Astfel se lanseaza in tara gama de fotolii Panasonic (MA70, MA10, MA59), Humantouch (HT7450, Acutouch, iJoy), iar in 2012 gama de fotolii japoneze Inada (Sogno, X1, YuMe). Primul showroom si birou Komoder se deschid la Cluj Napoca, iar clienti din toata aara vin la Cluj pentru testarea celor mai bune fotolii cu masaj.

In 2013 Komoder devine dealer autorizat Inada, astfel ca cele mai bune fotolii de masaj din lume ajung si in Romania. Tehnologia de scanare cu infrarosu, masajul cu role de 3D impresioneaza piata romaneasca si modelul Sogno devine foarte cautat.”
Vezi ce spune si Cabral despre fotoliile de masaj.
RK-7905S

Distribuie

Leave a Reply