Refresh loader

Gandul la lift

Gandul la lift

Cand ma gandesc ce lifturi erau cand eram eu mic, si ce lifturi sunt acum, nu imi vine sa cred. Sunt foarte moderne, altfel construite, este o mare diferenta intre cele de acum si cele de altadata. Cand eram un pusti in placea foarte mult sa ma duc la mamaia mea sa ma plimb cu liftul, chiar daca nu era modern cum este acum. Acum aceste lifturi sunt mai dotate, sunt altfel, nu iti mai este frica sa te urci in ele, sunt de o mie de ori mai curate, si unele au si muzica in ele.
Tin minte ca la blocurile cu zece etaje imi placea cel mai mult sa urc si sa cobor cu liftul, ce minte de copil aveam si eu, nu ma deranja ca ma certa lumea cand ma pridea, nu imi era frica ca as putea ramane blocat in lift, important era ca ma distrez, si ce mai distractie…
Nu stiam ca au aparut lifturi moderne pana nu m-am dus in vizita la prietena mea. Credeam ca au ramas tot lifturile cele vechi, dar nu era asa, blocul respectiv era foarte bine dotat cu un lift foarte modern, nou, curat, si cu un aspect nemaipomenit de frumos. Cu asa lift sa tot te plimbi, chiar daca nu mai sunt un copil zapacit, mi-ar placea intr-o zi sa ma plim cu acel lift mai mult timp. O sa credeti ca m-am dus rau, dar cand te urci intr-un lift modern si dotat cu tot ce este mai frumos parca iti vine sa urci si sa cobori de o mie de ori.
Cu toate ca,sunt persoane care si acum prefera sa urce si sa coboare pe scari,au frica aceea de a se urca intr-un lift, sa nu ramana blocati in ele, dar sunt unii care prefera sa aiba lifturi pentru a se deplasa mai usor.
Cand eram mai mic mi se parea foarte usor sa urc cu liftul intr-un bloc, parca nu ma mai atragea masina unchiului, voiam mereu sa urc cu liftul si sa cobor, nu conta blocul in care intram.
Alege un lift potrivit nevoilor tale la preturi competitive.
ascensor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link