Garduri beton

In urma cu putin timp, o ruda de-a mea si-a construit o casa frumoasa, intr-o curte imensa. A facut tot ce i-a stat in putinta sa faca o casa cat mai interesanta, cat mai spatioasa, si-a construit o groaza de camere. Si-a facut o casa moderna, cu un aspect placut atat interior,cat si exterior. Curtea era o minunatie, te relaxa numai cand te uitai, o groaza de flori frumoase si multe alte lucruri. Normal ca, nu a uitat nici o secunda de garaj, dar nu voia un garaj micut, asa ca si-a facut un garaj imens. 

Insa, mai era o mica problema la noua casa construita, a lasat gardul pe ultimul loc. Era ciudat faptul ca se vedea absolut tot de pe strada. Nu putea sa lase vedere la toata casa, insa, nici macar nu stia ce gard doreste. I-am sugerat sa isi puna un gard din beton, este mai rezistent si mai bun. Ei bine, a fost total de acord cu mine. Normal ca voia un gard de calitate, un gard de durata. Ne-am asezat in curte cu laptop-ul si am inceput sa cautam pe internet garduri beton. Nu a durat mult timp, imediat am gasit un site care ne putea oferi ceea ce voiam.

Cei pe care i-am gasit spun : “Gardul din beton este considerat unul dintre cele mai durabile metode de imprejmuire a spatiilor rezidentiale si industriale si fara costuri de intretinere.
Gardul din beton prefabricat este produs din materie prima de cea mai buna calitate si datorita tehnologiei de vibrare , produsele obtinute sunt bine definite si cu o toleranta si variatie foarte mica . Acest fapt se reflecta intr-un montaj usor si eficient al gardului . Gardurile din beton ofera , atat siguranta , dar pot fi folosite si ca izolator fonic pentru curti si spatii publice .
Gama larga de modele de gard din beton , precum si culoarea gri a cimentului este solutia ideala pentru o imprejmuire eleganta , solida si rapida .”.

Parea interesant, asa ca am apelat la ei sa ne execute lucrarea dorita. Intr-adevar dupa finalizarea lucrarii gardul era extraordinar. Chiar era de calitate gardul, iar cea din afara curtii nu vedeau absolut deloc in curte, gardul avea un aspect formidabil. Echipa pe care am chemat-o chiar a facut o treaba excelenta.

Dupa ce s-au terminat toate lucrarile in casa si pe langa ea, si dupa ce s-a mutat acolo, era de asteptat faptul ca nu va mai scapa de mine o perioada de timp. Mereu ma duceam si stateam acolo. Acea curtea ma fascina extraordinar de mult. Era foarte relaxant sa stau toata ziua in curte lucrand pe laptop, parca mi se trezea cheful de lucru cand stateam intins pe scaun in curte cu laptop-ul in brate.  Peste putin timp s-au adunat la acea casa aproape toate rudele cu care ne aveam mai bine, toata lumea era foarte curioasa. Toti au fost uimiti atat de casa, cat si de gardul pe care abia il pusese. Era de-a dreptul fascinant cum ne-am adunat toti membrii familiei acolo si am stat toata ziua.

 

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.