Gazduire web

Acum cativa ani aveam aveam de gand sa imi fac un website. Ma atragea foarte mult aceasta chestie. Cu ani in urma incepusem cu niste wap site-uri, stateam o foarte mare din zi lucrand la wap site-uri.
Pe parcurs pasiunea mea a inceaput sa se mareasca. Asa ca mi-am dorit sa ma implic mult mai mult. Acele wap site-uri pe care ma tot “jucam” erau gratuite, nu voiam sa investesc la vremea aceea pentru ca nu dispuneam de banii necesari pentru un domeniu si o gazduire.
Desii nu dispuneam de banii necesari, mi-am facut un site pe un host gratuit care oferea si subdomeniu. Era de ajuns pentru mine atunci, abia ce invatam din ce in ce mai multe chestii. Stiam ca un domeniu si o gazduire ajuta foarte mult traficului, a vitezei cu care se misca site-ul meu. Dar aveam de gand ca pe viitor sa imi cumpar toate cele necesare. Dupa ceva timp ma cam plitisisem de acel site pe care nu intra nimeni, asa ca m-am gandit sa incerc sa imi fac un blog, desigur tot gratuit. Pe parcurs am vazut ca, chiar merge treaba, incepuse lumea sa intre pe blog-ul meu, eram foarte entuziasmat si fericit, parca la fiecare vizitator nou pe blog-ul meu eram si mai fericit.
Dupa ceva timp de blogging m-am decis sa imi cumpar un domeniu si o gazduire buna. Stiam ca aceste lucruri vor ajuta foarte mult la evolutia blogului meu. Dupa ce mi-am cumparat domeniul si gazduirea parca toate lucrurile evoluau mai rapid. Intra din ce in ce mai multa lume pe blog-ul meu, viteza de incarcare a site-ului era mult mai rapida. Si parca toata lumea se uita cu alti ochi pe blog-ul meu.
M-am interesat putin inainte de a imi cumpara aceste lucruri, am cerut sfaturi si sugestii. Multa lume mi-a recomandat MX Host. Am stat putin, am analizat site-ul si parea foarte serios si de calitate. Asa ca m-am hotarat sa imi cumpar cele necesare de la ei, si pot sa spun ca sunt foarte multumit si incantat de serviciile pe care le ofera, pe langa calitatea si seriozitatea pe care o ofera, au si niste preturi foarte bune si avantajoase.
Acest site ofera “SUPORT TEHNIC 24/7
Diferenta dintre un web hosting normal si unul excelent este ca problemele de gazduire apar mult mai rar, datorita tehnologiei superioare – si cand apar, gasesti mereu pe cineva capabil sa le rezolve rapid, la doar un telefon distanta.”

  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

Leave a Reply