Genti dama Anete

Majoritatea doamnelor prefera sa aiba in casa lor tot felul de accesorii, dar cel mai mult vor sa detina genti de piele, si nu orice geanta,de la firma Anete. Aceste genti de piele de la Anete.ro, sunt foarte frumoase, si de calitate foarte buna, si dintr-un material foarte moale.
Dar, eu, as prefera de pe site-ul Anete, pentru a ii cumpara mamei mele genti dama, mai ales ca vine 8 martie.
Stiu sigur ca mama mea se va bucura mult cand va vedea ca i-am cumparat genti dama, mai ales ca ea cunoaste ca aceste posete sunt de o buna calitate si cu ele va fi foarte eleganta.
Am tendinta de a le studia pe femeile din jurul meu si de a le cataloga in functie de felul in care se imbraca, in functie de felul in care se machiaza si in functie de felul in care merg, dar cel mai mult ma atrage ce fel de genti poarta, daca sunt din piele, sau din ce material.
O femeie care se respecta ar trebui neaparat sa stie ca geanta trebuie asortata cu pantofii, dar sunt femei care inca nu stiu treaba asta.
Sunt asa de bucuros ca ii pot oferii lui mama genti dama, ca o sa aiba geanta din piele care si-a dorit-o mereu, mai ales ca ei ii place foarte mult sa isi asorteze geanta cu pantofii.
Prima geanta pe care am comandat-o pentru mama mea a fost geanta Ada care este genul de geanta ideala, care nu poate lipsi din garderoba unei femei deoarece este eleganta, practica, incapatoare si este prevazuta cu un compartiment principal care se incheie cu un fermoar iar dimensiunea ei mare este perfecta pentru a incapea documente in format A4 sau chiar un laptop mic. Produsul are inclus un saculet protector. Detalii: metalice,aurii Bareta: ajustabila Buzunare: 2 interioare, dintre care unul cu fermoar Compartimente: unul, principal Inchidere: fermoar Dimensiune: 35.5x32x16 cm.
Dar m-am gandit ca una nu este de ajuns, daca se rupe sau pateste ceva sa aiba si o a doua geanta frumoasa de rezerva. Asa ca am mai stat ca caut inca o geanta potrivita pentru ea.
adr-0420a
Dupa ce am cautat putin pe site am mai gasit o geanta pe care voiam neaparat sa i-o cumpar. Am gasit geanta maro Clare
. Geanta de dimensiuni mari, ideala pentru cumparaturi si suficient de spatioasa pentru a transporta un laptop sau documente in format A4. In acelasi timp este o geanta eleganta si trendy, bifand cu succes cerintele acestui sezon. Produsul are inclus un saculet protector. Detalii: metalice,aurii Bareta: ajustabila Buzunare: 4 interioare, dintre care doua cu fermoar Compartimente: unul, principal Inchidere: fermoar Dimensiune: 38×28.5×17 cm.
adbr-0153xl
Cand au sosit gentile nu am mai asteptat pana cand trebuia sa i le dau mamei mele, imediat cum au sosit m-am dus sa ii dau cadou mamei. A fost foarte bucuroasa si i-au placut foarte mult. S-a bucurat si mai mult ca i-am luat o a doua geanta sa o aiba de rezerva. Mi-a multumit din tot sufletul si a fost foarte fericita.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Geant%C4%83

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.