Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba este o planta cu ramuri scurte si frunze in forma de evantai, ginkgo biloba este o planta medicinala.
Ginkgo Biloba este cunoscuta in rand oamenilor si cu denumirea populara de “patru-bani”, “arborele templier japonez” sau “caisa argintie”. Aceasta este unul dintre cele mai vechi specii de copaci. Acesta poate sa supravietuiasca pana la 1000 de ani si poate creste pana la 120 de metri. Ginkgo biloba poate fi gasit in China, Coreea si Japonia, de unde s-a raspandit in multe regiuni temperate si subtropicale ale globului.
In industria medicala sunt folosite frunzele si fructele de ginkgo biloba.
In prima faza cand am auzit de aceasta planta habar nu aveam ce este, la ce foloseste si de unde a mai aparut si asta, nu auzisem in viata mea de asa ceva. Am aflat de aceasta planta de la bunica mea, care era o mare “fana” a tratamentelor naturiste, pentru orice problema de sanatate ea stia cate un remediu naturist. Cum sunt eu o fire curioasa am intrebat-o mai multe informatii despre ginkgo biloba si am vrut sa acumulez cat mai multe informatii. Totodata cu acumularea informatiilor bunica mea voia sa cumpere ginkgo biloba, asa ca eu i-am pus la dispozitie internetul. Dar pana sa caut acest remediu care bunica mea imi spunea ca este cel mai eficent si cel mai pun am vrut sa stiu cate ceva despre el. Bunica mea stia aproape mai multe informatii despre aceasta planta decat stiam eu despre 10 plante.
Intr-un final am acumulat destule informatii despre aceasta planta si m-am pus pe cautat pentru bunica mea. Sincer, imi era cam sila sa stau sa caut pe mai multe site-uri si sa gasesc ceva bun, asa ca am sunat cunoscutii si i-am rugat sa imi recomande un site bun pentru a cumpara ce voia bunica mea, majoritatea mi-au recomandat herbagetica.
Am comandat produsul de pe herbagetica asa cum mi-a fost recomandat de catre cunostinte, iar bunica mea a fost foarte bucuroasa.
In schimb eu i-am multumit pentru noile informatii pe care le-am acumulat cu ajutorul ei, daca nu imi spunea ea de aceasta planta nici pana acum nu stiam ce este.
ginkgo_8

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.