Gradinita mea

Gradinita mea

Imi plac foarte mult copiii si am formarea profesionala necesara pentru a-mi deschide o gradinita cu program scurt, pentru cei mici. Spatiul pe care il am, il voi transforma foarte usor intr-un loc unde copiii vor putea sa isi desfasoare activitatile si sa se simta in siguranta. Cladirea este foarte frumoasa si poseda o curte exterioara, unde voi amenaja un loc de joaca pentru cei mici. Dar cand vine vorba de copii, curatenia si igiena sunt extrem de importante. Se stie ca organismul celor mici este mult mai sensibil decat al adultilor si sunt mult mai afectati de bacterii si microbi. De aceea, voi acorda o atentie sporita in ceea ce priveste curatenia si igiena in spatiile in care traiesc si se joaca copiii. Pentru asta folosesc numai produse profesionale. Cladirea in care se afla o gradinita, trebuie intretinuta corespunzator cu produse de calitate exceptionala, pentru siguranta celor mici. Pe site-ul magazinului online Sanito.ro, am achizitionat produse profesionale pentru curatenie. Aici, am gasit produse de igiena, produse hartie etc.

Produsele comercializate de Sanito.ro ma vor ajuta sa fac rapid curatenie pentru toate spatiile, incepand de la grupurile sanitare, bucatarie, sala de mese, spatiile cu activitati si la locurile de joaca. Pentru grupurile sanitare, am achizitionat role prosop hartie, care sunt economice si igienice. Curiozitatea copiilor este foarte mare, iar ei pun manutele peste tot, de aceea este esential ca,  pentru pastrarea sanatatii, spalatul mainilor sa se faca dupa fiecare utilizare a toaletei, inainte de masa si dupa ce se joaca cu animalele.

Se stie ca, cele mai multe bacterii se afla pe mainile umede. De aceea, este necesar ca dupa spalatul mainlor, acestea sa fie uscate cu prosoape hartie. Mentinerea unui sistem imunitar puternic este esentiala, mai ales cand vine vorba de viata copiilor. La varsta prescolara, copilul trebuie sa beneficieze de o ambianta riguros controlata, atat din partea familiei, cat si a gradinitei. Pentru ca, iubesc copii si imi iubesc meseria, am incercat sa creez un mediu confortabil pentru micutii mei. Pentru aceasta, am dorit ca spatiile destinate copiilor sa fie linistite, confortabile, luminoase unde copiii sa se poata relaxa si pentru a-i stimula in procesul de creatie. Fiecare copil are o masuta de lucru, unde isi desfasoara activitatea. Pentru ca lucrul cu vopsele poate crea si mici accidente, iar paharutele cu apa se pot varsa, am dotat micile ateliere cu role din hartie care vor remedia micile accidente. Fie ca este vorba despre maini, corp sau diferite suprafete, uscarea corespunzatoare cu produse din hartie de unica folosinta este esentiala pentru o curatare si igienizare eficienta si de lunga durata. Prin folosirea produselor din hartie pentru uscarea mainilor, se reduce numarul bacteriilor, in timp ce uscatoarele de maini le inmultesc. Produsele din hartie de unica folosinta au o capacitate ridicata de absortie a lichidelor, uleiurilor si grasimilor. De aceea, este foarte important sa tinem cont de normele de igiena necesare orcarui spatiu, cu care interactionam si sa folosim produse de cea mai inalta calitate.

Pe micuti i-am obisnuit sa respecte normele de igiena, iar copiii se bucura de fiecare moment petrecut in gradinita.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.