Refresh loader

Gratar de gradina

Gratar de gradina

Asta vara intr-un wekeend am organizat o petrecere cu dragii mei prieteni. Ne-am gandit ca nu e nimic mai bun decat sa frigi niste mici si carnaciori pe un gratar de gradina.  Aceste preparate au iesit foarte gustoase, norocul a fost acest gratar de gradina, parca nu  iti mai venea  sa te dezlipesti de langa el. Fumul de carbuni te ametea cu mirosul lui, deci cei mai buni mici au fost facuti pe acest gratar.

Gratarul de gradina din beton este unul usor de folosit afara. Ai nevoie de cateva lemne sau carbuni si de .. carne.  Gratarul de gradina cu carbuni poate fi comandat in orice culoare, pentru a se incadra cat mai bine cu peisajul din gradina ta sau cu pavelele aleilor.

Gratar-de-gradina-150x150

Cu prietenii si familia ne-am bucurat de acele preparate gustoase, de la inceput am stat numai cu gandul la ele.  Norocul meu a fost ca am avut  acest gratar de gradina Europav, fabricat din ciment rezistent la exterior, care ne-a fost foarte folositor in ceea ce am facut.  Gratarul este fabricat din materiale de calitate, astfel incat sa nu se crape, sa nu se deterioreze si sa fie functional pe tot timpul anului, indiferent de vreme. De aceea este foarte bine sa cumperi un asa gratar folositor pentru orice  gradina , el fiind stabil, si ofera o placere vizuala.

Invitatii mei au fost incantati peste masura de gratarul meu incat le-a captat atentia si apetitul, mai ales cand sfaraiau mici si carnaciorii aceia buni.

Europav este cel mai mare producator de pavele si produse auxiliare din beton din Bucuresti, cu rezultate notabile ca cifra de afaceri si numar de clienti fideli, multumiti, atat din categoria clientilor casnici, cat si a celor cu personalitate juridica.

Calitate exceptionala: stim ca pentru a avea rezultate durabile in aceasta piata competitiva, trebuie sa ne evidentiem prin calitatea si durabilitatea produselor noastre. Am investit, de-a lungul celor 16 ani, in utilaje performante, in materii prime de calitate superioara, certificata, astfel incat sa va putem oferi produse de cea mai buna calitate, care sa ne transforme in lider de piata. Si am reusit!

Ne permitem sa avem cele mai mici preturi, pentru ca producem si vindem in cantitati foarte mari. Un client, dupa ce a cumparat prima data de la noi, revine intotdeauna la produsele si serviciile noastre pentru ca este multumit de pretul, calitatea, varietatea si durabilitatea produselor Europav.

Gateste pe orice vreme mese delicioase pentru tine,prietenii si familia ta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link