Gratarul cu design atipic, piesa de muzeu din gradina mea

Gratarul cu design atipic, piesa de muzeu din gradina mea

Imi place sa aleg lucruri cat mai originale, sa ramana admiratorii cu gura cascata, cand ma vad cu ele! Asa am comandat unei firme renumite din oras amenajarea unei gradini englezesti. Acum, prietenii mei nu mai au nevoie sa ajunga la Londra, ci vin la mine sa se simta englezeste, sa luam impreuna ceaiul de la ora 5, dar cel mai mult vin sa vada gratarul cu design atipic

Amicii imi iubesc atat de mult gratarul si mai ales calitatea preparatelor pe care le fac pe el, incat ei vin cu legumele si carnea, iar eu pun la bataie locul mirific si „bucataria in aer liber”. Serile acestea petrecute asteptand sa se aureasca pulpele roz si scrijelutele de cartofi sunt memorabile. Ne sfatuim, vorbim despre orice, prietenia noastra se consolideaza in jurul Gratarului ceramic 54cm Tarrington House, Portocaliu

L-am comandat din magazinul online Dwyn.ro fiindca mi-a placut cum arata, era la reducere si m-au fascinat calitatile lui. Cand l-au vazut prima data prietenii mei si cei din familie s-au arata uimiti si plini de entuziasm. Unii au spus ca este opera de arta, altii o jucarie sau un dispozitiv complicat fiindca arata fabulos.

Fiindca am prins cea mai generoasa sesiune de reduceri, l-am cumparat cu 2499 de lei, desi initial pretul era de 2 999 de lei. Asa m-am ales si cu o reducere de 500 de lei, dar si cu puncte de fidelitate, pe care le pot transforma in bani la viitoarea comanda.

Iata de ce trebuie sa investiti in acest gratar perfect:

-ceramica este componenta de baza si ea asigura preparate suculente, proaspete si gustoase, diferite de cele care se fac pe gratar cromat sau pe alte tipuri de gratare. In mancare raman multe vitamine si substante benefice care dispar cand alimentele iau contact cu alte materiale. Ceramica ne face sa asteptam mai putin fiindca in cel mult 10 minute avem cele mai gustoase feluri de mancare. Tot ceramica izoleaza toti microbii, astfel ca hrana este preparata in conditii desavarsite de igiena si nu oxideaza.

-capacul scade timpul de asteptare pentru gatirea mancarii si asigura curatenia acesteia

-exista doua mese de lucru mobile atasate gratarului, care se ridica si se lasa in functie de trebuinte, sa nu incomodeze pe cei care lucreaza in jurul acestuia. Este o facilitate demna de luat in seama posibilitatea de a pregati preparatele la fata locului si de a nu fi nevoit sa le aduci in pungute de la bucatarie.

-cenusa nu se imprastie in jur, fumul nu intra in ochii oaspetilor care asteapta nerabdatori mancarea.

Acum, gratarul pe care vi l-am prezentat mai sus se integreaza in peisaj perfect si este punctul de atractie al gradinii mele englezesti.

De cand ne hranim cu mancarea pregatita pe el, am slabit deja 5 kilograme si suntem mult mai sanatosi.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.