Refresh loader

Grup generator- O solutie energetica salvatoare de vieti

Grup generator- O solutie energetica salvatoare de vieti

Sunt foarte multe situatiile in care ne-am putut gasi in incomoda ipostaza de a ramane brusc  fara curent.  Defectiunile electrice sunt nereguli foarte grave ce au puterea de a ne rupe cu totul de civilizatia de care alegem sa fim inconjurati.

Lipsa curentului electric ne poate da programul peste cap, indiferent de locul unde ne aflam. O pana de curent ne poate surprinde atat in timpul orelor de serviciu, atunci cand mergem la cumparaturi, ne poate produce disconfort atunci cand suntem internati intr-un spital sau chiar si atunci cand suntem in intimitatea casei noastre.

Defectiunile electrice pot aparea sub diferite forme, la diferite ore si pot produce daune extrem de mari, asta in functie de locul si de momentul in care au loc. Reteaua ce transporta energia electrice in tara noastra este extrem de veche si uzata. De asemenea, liniile de inalta tensiune si transformatoarele subrezesc din ce in ce mai tare pe an ce trece.

Pentru a evita astfel de situatii nedorite, romanii vor deveni din ce in ce mai nevoiti sa caute solutii alternative generatoare de curent. Solutia ideala pentru inlocurirea unei surse de curent deja subrezita este achizitionarea in avans a unui grup generator de curent electric.

Dar cum putem alege un generator de curent electric potrivit pentru nevoile specifice ale companiei sau familiei pe care o conducem?

Generatoarele electrice sunt dispozitive ce au capacitatea de a transforma energia mecanica in energie electrica. Energia produsa urmeaza a fi utilizata intr-un circuit de ordin extern. Sursa energiei mecanice poate varia de la o simpla manevrare de manivela pana la utilizarea unui motor ce are incorporata o combustie interna.

In primul rand, inainte de a alege un model de generator, va sugeram sa intelegeti foarte bine nevoile organizationare si publicul tinta pe care urmeaza sa il ajutati cu ajutorul generatorului.

Pentru nevoile de ordin casnic, va sugeram sa aveti mereu la indemana un generator de curent, acesta este o sursa secundara de curent ideala pentru atunci cand conexiunea de la reteaua de distributie este blocata.

Un generator sudura este un echipament ideal pentru grupurile de interventie specializate, acesta utilizeaza energia mecanica si alimenteaza cu ea a aparatele de sudura cu energia pe care o necesita. Lucrarile de amploare impun uilizarea unui generator pe motorina. Generatoarele care lucreaza pe motorina sunt extrem de performante si va asigura un raport foarte bun de calitate pret.

Pentru a determina exact modelul de generator de care s-ar putea sa aveti nevoie la un moment dat, va sugeram sa folositi drept reper puterea generatorului ce urmeaza a fi cumparat, consumul produsul ar trebui sa fie mai mare cu 30% decat puterea pe care o solicitati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link