Refresh loader

Halate medicale

Halate medicale

Matusa mea si-a facut recent o clinica medicala, si dupa toate pregatirii clinicele oare ce ar mai fi trebuit sa cumpere? Trebuia neaparat sa cumpere halate medicale, niste halate medicale frumoase, care sa prezinte seriozitate si sa aduca respect din partea pacientilor. Ea a stat si a cautat cele mai elegante si serioase halate pe care le putea gasea, asa ca daca ai si tu o clinica sau altceva ce implica asistenta medicala alege halatele medicale Dispotrading, aici gasesti cele mai frumoase halate medicale, care ofera incredere, seriozitate si respect.
Clinica matusii mele mergea foarte bine, veneau o multime de pacienti cu diverse probleme. Ea era foarte fericita in ceea ce priveste noua ei ocupatie. La inceput nu a fost o clinica foarte moderna, nu a avut bani de ajuns pentru a aduce prin prima cele mai noi aparate, dar pe parcurs totul a devenit asa cum isi dorea ea, isi adusese toate aparatele de care avea nevoie si mai mult decat atat era o clinica cu aparate moderne. Dupa mai mult timp de existenta a clinicii respective incepuse sa aibe succes, aproape tot orasul stia de clinica ei si toata lumea venea la ea.
“Firma Dispo Trading are ca obiect principal de activitate importul si comercializarea de articole unica folosinta dar si productia de uniforme de lucru si echipamente protectie. Ca urmare a experientei indelungate, am reusit sa castigam un segment important de clienti in domeniul de activitate echipamente de protectie prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor si serviciilor pe care le-am oferit clientilor nostri.
Gama noastra de echipament protectie online se adreseaza in special industriei alimentare (fabrici, fast-food, supermarketuri etc.) si domeniului medical (spitale, centre medicale, farmacii, centre de infrumusetare, cabinete medicale etc.). Produsele de unica folosinta pot fi folosite si in domeniul cosmetic, constructii, service-uri auto etc.”
“Importam articole de unica folosinta precum: manusi unica folosinta (manusi latex, manusi vinil, manusi nitril, manusi polietilena, manusi CPE, manusi TPE), manusi examinare pudrate sau nepudrate, halate unica folosinta pentru domeniul medical sau alimentar, masti chirurgicale, bonete bufante, acoperitori maneci, botosi unica folosinta, manusi chirurgicale, sorturi unica folosinta, cotiere plastic, bikini unica folosinta, kimono unica folosinta, papuci unica folosinta, cearceaf parargil, folie impachetari si articole din hartie (role medicale, prosoape hartie, prosoape de hartie pliate, hartie igienica etc.).”
PRT 2S9092_alb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link