Happy Kids pentru copii fericiti

Nu mai este de mult o noutate faptul ca multi parinti aleg sa ii inscrie pe copii la un after school. Exista doua motive intemeiate pentru care un parinte poate apela la o astfel de institutie. Unul din motive poate fi faptul ca parintele nu are cu cine sa il lase pe copil dupa ce acesta termina orele, pana cand acesta se intoarce de la serviciu. Un alt motiv este dorinta parintelui de a-i oferi celui mic activitati cat mai variate, insa si posibilitatea de a socializa cu alti copii. Societatea de azi nu prea mai ofera celor mici conditii pentru a-si desfasura activitatile asa cum se intampla odinioara. Copiii, din cauza unor factori precum traficul stradal intens sau a lipsei de siguranta din alte motive, nu mai pot sa petreaca timp in aer liber nesupravegheati de parinti si, prin urmare, nu mai pot socializa asa usor. De aceea, este absolut necesar sa existe locatii precum after school-urile unde cei mici sa poata fi supravegheati, dar sa aiba si oportunitatea de a se distra impreuna cu alti copii.

In Craiova, acest lucru este posibil la Happy Kids Academy, un after school diferit de foarte multe alte institutii de acest gen. Pe langa serviciile specifice (precum repluarea de la scoala, efectuarea temelor si servirea mesei), aici pot fi oferite celor mici si altfel de activitati. Este vorba despre diferite cursuri sau ateliere menite sa le stimuleze copiilor creativitatea, inventivitatea sau sa ii ajute in dobandirea unor abilitati in materii precum engleza sau matematica. Astfel, aici se ofera, pe langa altele, o scoala de matematica Craiova, prin cursul “2plus2 scoala de matematica”. Astfel, cei mici vor studia suplimentar aceasta materie care, trebuie sa recunoastem, le da de multe ori batai de cap atat copiilor, cat si parintilor. Cu personalul specializat de la Happy Kids Academy copiii vor descoperi tainele matematicii intr-un mod foarte placut. Vor avea parte de explicatii mult mai aprofundate cu sensul de a-i face sa inteleaga anumite notiuni ce, in alte circumstante, pot sa para abstracte. Numarul mic de elevi participanti asigura o focalizare asupra fiecarui cursant in parte, comunicarea fiind astfel mult mai sigura si eficienta. Aici nu se concepe metoda “profesorul vorbeste si elevul asculta”. Aici participarea fiecarui copil este activa. Totul este interactiv si stimulant pentru ca astfel se va invata mult mai eficient.

Cei mici vor avea rezultate mai bune la scoala si matematica nu va mai avea secrete pentru ei. Pe langa asta, mai exista si alte activitati extrem de interesante si interactive precum: cursul de robotica, cursul de cultura generala, cursul de bune maniere, cursul de engleza, cursul de public speaking si multe altele. Unele sunt incluse in pretul standard si altele sunt optionale in functie de dorinta copilului.

Happy Kids Academy este un loc unde copiii vor studia intens, insa in cel mai relaxat mod, fara a se simti presati sau descurajati. In plus, vor avea si suficient timp liber pentru activitati amuzante si pentru socializare, lucrurui atat de importante in dezvoltarea sanatoasa a acestora.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.