Refresh loader

Huse si carcase Samsung Galaxy S6

Huse si carcase Samsung Galaxy S6

De curand mi-am cumparat un nou telefon, si nu orice telefon, mi-am cumparat un Samsung Galaxy S6. Eram foarte dezamagit de fostul meu telefon, nu ma mai asculta deloc, uite asa am luat decizia de a imi cumpara alt telefon. Am ales acest telefon pentru este de o performanta avansata, este destept si stie sa faca orice. L-am luat de cateva zile si deja ma uimeste cate stie sa faca si cat de bine merge. Aproape ca nu imi mai vine sa il mai las din mana. Normal, dupa ce l-am cumparat nu ajungea doar telefonul, trebuia sa ii cumpar si o husa sau o carcasa pentru el. Asa ca m-am pus pe cautat, voiam sa gasesc ceva frumos care sa mi se potriveasca. Am cautat prin tot felul de magazine si gsm-uri , dar din pacate nu prea am gasit nimic ce sa imi placa si sa mi se potriveasca. La scurt timp dupa ce am strabatut tot orasul pentru a gasi o husa, ma suna un prieten, vorbesc ce vorbesc cu el si ii spun ca mi-am cumparat un nou telefon, i-am spus ce telefon mi-am luat, am mai vorbit noi ce am mai vorbit acolo despre el, si l-am intrebat si pe el daca stie vreun magazin de unde imi pot cumpara o husa interesanta. Mi-a spus ca el nu a stat sa cotrobaie prin tot orasul dupa o husa, el a cautat pe internet, pentru ca sunt o multime de magazine online care distribuie asa ceva, asa ca mi-a sugerat si mie sa fac acelasi lucru.

Am stat am cautat, m-am uitat pe diverse site-uri , dar parca tot nu ma multumea mai nimic. Intr-un final am gasit un magazin interesant care avea cam ceea ce voiam eu , ceea ce imi doream si mi se potrivea. Am facut comanda imediat dupa ce am gasit husa perfecta , nu am mai stat pe ganduri ca sa ma uit dupa altele. Pentru ca pierdeam prea mult timp degeaba. Imi mai si stralucea promotia pe care o aveau in ochi, nu aveam cum sa ratez o asemenea oferta.

Carcasele de silicon sunt foarte flexibile, maleabile si usor de manevrat. Ele sunt fabricate in functie de modelul telefonului, ofera spatii pentru butoanele laterale si mufe. Designul si materialul confera avantajul unei senzatii fine la atingere, anti aderenta, potrivita celor care cauta astfel de calitati. Protejeaza in cazul unui eventual impact, fiind maleabile.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link