Refresh loader

Idei care sa te inspire – cadourile unice pe care le poti oferi

Idei care sa te inspire – cadourile unice pe care le poti oferi

Daca nu esti genul care se rezuma la aprecierea gestului atunci cand inmaneaza un cadou, atunci ar fi cazul sa te pregatesti. Alegerea unui cadou atipic, care nu se rezuma la flori si obiecte simple, clasice, presupune tact, inspiratie si imaginatie. Nu este deloc usor, intrucat trebuie sa adaptezi totul la destinatar si la preferintele acestuia.
In cautarea cadoului perfect


Ceea ce iti doresti este sa impresionezi si sa arati ca te-ai preocupat indeajuns, de aceea vei fi in cautare de cadouri unice. Iata un ghid care sa te ajute sa gasesti in scurt timp ceea ce ti se pare potrivit:
Cauta in magazinele de specialitate – acestea au colectii vaste de produse si de obicei te surprind cu varietatea ofertelor, dar si a preturilor. Spre exemplu la ghizbi.ro vei gasi optiuni de cadouri personalizate, cadouri potrivite pentru orice ocazie si orice varsta. Asadar pare ca este imposibil sa nu gasesti unul care va corespunde cu reperele tale.
Gandeste-te la amintiri – momentele de genul, oferirea unui cadou, inseamna o bucurie pe care o transformi in amintire. Asadar gandeste-te cum vei construi amintiri cand alegi acel obiect. Pe stilul old school, cei care au o preferinta aparte pentru stilul clasic vor aprecia spre exemplu albumele foto, ramele foto, din lemn spre exemplu. Daca vei personaliza un astfel de cadou ii vei cuceri inima desigur.
Fii practic – sunt persoane mai pragmatice care apreciaza mai degraba un stil practic din ceea ce primesc. Asadar prefera sa alegi flori in ghiveci spre exemplu sau acele cadouri practice. Depinde si ce relatie va leaga insa – crezi sau nu – unii vor aprecia acele obiecte de uz casnic, mai ales cand sunt in perioada de acomodare de a locui impreuna cu partenerul.
Evita cliseele – este mai usor sa te gandesti la ce cumpara in general lumea si sa faci la fel, decat sa gandesti pe cont propriu ce ar putea sa iti surprinda partenerul sau partenera sau pur si simplu cel sau cea care iti este destinatar. Daca intentia este de a alege un cadou unic, ar trebui sa iti cunosti destinatarul destul de bine, incat sa alegi acel ceva ce stii ca nu mai are. Evita cliseele, seturile de cosmetice sau parfumurile, alegeri ce tin de gusturi sau necesitati privind tipul de piele. S-ar putea sa nu fie deloc pe placul destinatarului ceea ce tu consideri ca este bun.
Nu oferi bani sau carduri de cumparaturi – sunt poate ceva exceptii ale acestei reguli nescrise, cand ramane la “mica intelegere” ca in schimbul unei surprize sa oferi un plic sau un card de cumparaturi. Este impersonal si considerat chiar riscant – o valoare prea mica inseamna sa dai gres, nu ai reper despre aceasta deci un astfel de cadou nu ar trebui sa fie pe lista ta. Arata ca te implici si alege ceva corespunzator.
Un cadou este echivalentul unui test pe care incerci sa il treci – cat de bine cunosti persoana in cauza si cum stii sa adaptezi ideile astfel incat sa devina o idee de cadou bine primita.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link