Implanturi dentare la preturi exceptionale

Daca vrei sa iti faci un implant dentar cel mai bine este sa te documentezi intai. Sa gasesti implanturi dentare la preturi exceptionale, este ceva foarte bun pentru fiecare persoana.
Implanturile dentare reprezinta de ani buni cea mai buna solutie pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa. Dar cand se pune problema sa alegem cel mai bun implant dentar care corespunde bugetului si asteptarilor noastre, putem intampina dificultati in alegerea implantului corect, datorita numarului mare de branduri si modele de implant dentar existente pe piata. De aceea as recomanda dr Serban, servicii implantologie.Medicul implantolog lucreaza intotdeauna in echipa cu un tehnician dentar, care va realiza viitoarea lucrare pe implanturile inserate in os. Astfel ca, o lucrare dentara efectuata de un tehnician bun, care utilizeaza echipamente si materiale de calitate, va avea evident un pret mai mare. Tehnicianul dentar lucreaza cu bonturi speciale din titan sau zirconiu, acestea din urma fiind mai scumpe. Prin urmare toate aceste aspecte se vor reflecta in costul final al implantului dentar.Materialele folosite pentru implanturi si viitoarele proteze aplicate pe acestea, justifica si ele pretul final al unui implant dentar. Tipul si calitatea titaniului din care se realizeaza implanturile fac diferenta intre un implant dentar low cost si un implant dentar rezistent in timp si care ne confera siguranta.In cazul implanturilor dentare clasice, dupa ce pacientul este pregatit pentru implant, se face o incizie in gingia pacientului pentru a expune osul de sub aceasta. Apoi, folosind instrumente specifice, se creeaza o cavitate in osul expus si se insereaza implantul dentar. Ulterior, gingia este suturata (cusuta) si urmeaza o perioada de vindecare, in care implantul se osteointegreaza (se sudeaza natural de os), creand o baza sigura si puternica pentru dintele inlocuitor. Perioada de vindecare in acest caz dureaza in mod normal intre3- 9 luni.. Dupa integrarea osoasa a implantului, medicul stomatolog va atasa de acesta un dinte artificial, special creat (folosind un bont protetic si coroana dentara). Dintii inlocuitori pot fi cimentati, insurubati sau mobili, in functie de necesitati sau preferintele pacientului.
“Pentru ca suntem la curent cu ultimele tehnici in implantologie orala si chirurgie orala, am introdus in maunoperele noastre cea mai sigura metoda de augmentare osoasa, de vindecare si regenerare tisulara, de elevare a sinusului maxilar fara complicatii: tehnica PRF”.
“Implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil. Implantul dentar este de fapt un surub de titan care este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular pentru a inlocui dintele/dintii lipsa de pe arcada”.

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.