Imprumut pana la salariu

Unchiul meu avea nevoie urgent de niste bani pana la salariu, mai avea jumatate de luna pana cand lua salariul. A stat si s-a tot gandit de unde sa faca rost, a apelat la prieteni, dar din pacate niciunul nu avea in acea perioada, toti il puteau ajuta cand le venea salariul. Intr-un final s-a gandit si s-a hotarat sa ia un imprumut pana la salariu de la Extra Simplu. Era foarte avantajos si chiar avea mare nevoie de bani.
La Extra Simplu poti lua un imprumut intre 200 si 2000 lei. Era minunat pentru el, nici nu avea nevoie de mai multi bani, ii erau de ajuns acestia. Pentru un client nou dobanda este de 1.2% / zi, de la 5 la 75* zile, perioada de 63 – 75 de zile este disponibila doar la primul credit si pentru o suma imprumutata de maxim 500 lei. Pentru un client deja existent dobanda este tot de 1,2% / zi, doar ca se ofera discount-uri in functie de gradul de bonitate. De la 5 la 45* zile, disponibil pentru clientii care platesc la scadenta.
Ei bine, acesti bani ii trebuiau sa isi repare masina, care s-a stricat si are foarte mare nevoie de bani sa o repare cat mai rapid, fara masina nu ar mai putea sa se duca la serviciul pe care il are. A fost minunat ca a putut lua un imprumut pana la salariu, mai ales ca dobanda nu este asa de mare si poti aplica online foarte simplu.
La Extra Simplu dobanda este fixa, poti imprumuta pana la 2000lei, perioada de rambursare pana la 30 de zile, perioada de rambursare pana la 75 de zile pentru primul credit, aprobare rapida, fara comisioane, usor de rambursat.
Desigur ca, poti lua imprumut fara nici un fel de garantie, pentru a lua un imprumut ai nevoie doar de o copie dupa cartea de identitate si o copie dupa extrasul de cont, iar ei iti transfera suma dorita direct in cont foarte rapid.
El era foarte bucuros ca a reusit intr-un final sa isi repare masina si sa nu aibe probleme la servici. A rambursat foarte usor suma datorata si a fost foarte incantat ca cei de la Extra Simplu sunt de incredere si ofera seriozitate deplina.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.