Incaltaminte barbati ieftina

A venit vremea in care trebuie sa ne schimbam incaltamintea. A venit vremea in care trebuie sa ne cumparam ghete sau altceva de genul. Asa ca trebuia sa imi caut si eu incaltaminte barbati ieftina . Care sa imi placa si sa se potriveasca stilului meu. Doar ca era o mica problema, eu sunt foarte pretentios la incaltaminte, nu imi place orice si imi ia foarte mult sa gasesc ceea ce imi place.

Dar eu nu prea avem prea mult timp liber atunci, deci nu ma puteam plimba prin toate magazinele din oras, trebuia sa caut incaltaminte pe internet, ceea ce imi aducea si avantaje: gaseam mult mai repede, nu trebuia sa ma mai plimb eu prin toate magazinele ca sa caut, si erau mai ieftine.

Asa ca, mi-am facut putin timp liber intr-o zi ca sa caut si sa gasesc ceea ce imi place mie. Am rascolit pe o multime de magazine online. Nu mi-a luat prea mult sa gasesc ceva sa imi placa, doar ca, cand gaseam ce imi placea, ma mai uitam, mai cautam, si gaseam si altceva care imi placea si mai mult. Am gasit o pereche de ghete frumoase, am mai rascolit putin pe acel magazin si am gasit si alt model care imi placea si mai mult, si tot asa am facut vreo 30 minute. Eram foarte indecis ce sa imi cumpar, am gasit multe modele care imi placeau si nu stiam pe care sa o achizitionez. Acum venise problema de a lua o hotarare. M-am mai uitat inca o data la ele, le-am analizat putin mai bine, mi-am intrebat si prietenii care ar fi mai frumoase si care mi s-ar potrivi mai mult, chiar aveam nevoie de o parere. Intr-un final m-am hotarat pe care sa mi le cumpar, eram fericit ca intr-un final m-am hotarat.

1172-300x300

Acest magazin au foarte mic si bun pentru livrare ( 8 lei Bucuresti si 16 lei national).

Livrare gratuita la comenzi de minim 300 lei.

Politica de retur.

Plata se face la ridicarea coletului.

Livrare in toata tara la adresa/usa.

La incaltaminte toate marimile sunt masurate, deci corespund 100%.

Suport in alegerea marimii.

Distribuie

Leave a Reply