Inceputul unei toamne

Cand incepe toamna imi place foarte mult sa imi schimb garderoba.  Cu toate ca am multe haine, nu ma plang de asa ceva, dar imi place mie sa ma schimb mereu.  Inceputul unei toamne imi da senzatia de  liniste, de calm, bogatie.  Toamna, acest anotimp miraculos, care transforma intreaga natura intr-o panza parca pictata de maini vrajite in cele mai calde si mai vibrante culori. Imi place mult acest anotimp frumos,   prima sa luna  raspandeste miros de struguri  bine copti. Cerul e plin de pasari ce se pregatesc de plecare  in tari mai calde, octombrie si noiembrie aduc un suflu de aer rece si mirosul de proaspat dat de ploile ce uda pamantul.

La sfarsit de saptamana am fost invitat la cineva de ziua lui. Normal, trebuie sa fiu fresh, nu as putea sa ma duc imbracat oricum.

Acolo vin si persoane mai de vaza care sunt foarte elegante, asa ca trebuie sa ma pregatesc cat mai intens. Numai cand ma gandesc ca acolo mai vin si persoane de vaza care sunt foarte elegante ma apuca niste emotii.

Cunosc doare sarbatoritul si vreo doi, trei prieteni de ai lui, dar sper ca voi fi la inaltime. In ziua aceea va fi ceva mai special, asa ca ma voi fi bucuros de aceasta petrecere.

Mi-am gasit cateva haine foarte elegante pentru asa o zi, dar si pentru a-mi schimba garderoba. Stiu ca acolo se vor face fotografii, dar sa spun sincer mie nu prea imi place, tot am senzatia ca nu sunt fotogenic.

Sarbatoritul are o intreaga colectie de tablori cu toamna, este foarte pasionat de aceasta arta. De abia astept sa ii studiez intreaga colectie, sunt atat de minunat pictate, este ceva de nescris. Mi-ar fi placut sa am si eu talentul de a picta, dar trebuie sa te fi innascut pentru asa ceva.  Asa ca ma voi multumi doar sa le privesc, o adevarata arta care ma fascineaza de cate ori am ocazia sa le privesc.

Distribuie

Leave a Reply