Refresh loader

Inchidere centralizata

Inchidere centralizata

Tata a lucrat destul de mult la service auto si a avut multe reparati dar printre cele mai grele pe parte electrica a fost inchiderea centralizata. La inchiderea centralizata este important sa sti si parte mecanica nu doar electrica . Ca sa poti sa o repari trebuie sa sti de care e deareca este de 2 feluri :

1. Semi manuala in care trebuie sa inchizi cu cheia

2.Prin telecomanda in care poti inchide de la distanta lucru care dupa parerea mea e cel mai greu de facut . in principal terbuie sa dai jos fiecare usa inclusiv portbagajul si sa faci legatura electrica prin niste motorasa si prin fire care duc la usa principala (stanga fata) . tata a muncit mult la fiecare usa pentru ca daca gresea treubia sa o ia de la capat cel mai senzibil loc erau sigurantele pentru ca daca greseai la ele era in zadar tot ce ai facut pentru ca sar fi ars imediat si ori ramanea cu masina deschisa ori nu mai puteai sa inchizi. Dupa ce a terminat tata a facut bineinteles proba si a mers bine spre marea lui bucurie.
Normal este nevoie si de un sistem pentru inchidere centralizata. Cele mai bune si mai noi sisteme de inchidere centralizata le gasiti online. Pe diferite site-uri care se ocupa cu aceste lucruri. Trebuie sa ai si putine cunostiinte despre aceasta ca sa stii ce cumperi. Degeaba iei un sistem de inchidere centralizata scump daca nu stii cum sa il monteza si ce face. Este de preferat sa o duci la un service auto ca sa iti monteze sistemul pentru inchidere centralizata ca sa nu ai niciun fel de probleme cu el si sa functioneze asa cum trebuie.
Majoritatea masinilor noi au sistem pentru inchidere centralizata. Este foarte util si modern acest sistem. Dar acum depinde si de preferintele fiecarui sofer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link