Refresh loader

Închirierea unei mașini pentru prima dată?

Închirierea unei mașini pentru prima dată?

Accesul la o mașină deschide o mulțime de experiențe noi. Însă achiziționarea unei mașini de închiriat nu este la fel de simplă ca și mersul pe jos. Exista cateva aspecte care trebuie cunoscute atunci cand inchiriati o masina pentru prima data.

Nu există nici o penalizare pentru anularea rezervării.

Efectuarea unei rezervări de închirieri auto nu este ca și cum ați cumpăra un bilet de avion. Este mult mai mult ca rezervarea unui hotel si este gratuită daca doriti sa anulati, aproape oricând. Asta inseamna cateva lucruri: este posibil sa continuati si cautarea unei inchirieri pana cand veti gasi un pret potrivit situatiei dvs.  financiare. Există chiar și servicii care vor face acest lucru în mod automat. Rețineți, totuși, că acest lucru nu se aplică în cazul rezervărilor preplătite, ceea ce implică o taxă de anulare.

Aveti nevoie de un card de credit pentru a asigura mașina.

Deși nu este imposibil, cele mai multe firme pentru mașini de închiriat din Bucuresti si aeroportul Otopeni   nu vor facilita clientilor să închirieze o mașină fără un card de credit. Nu este în interesul lor sa închirieze unei persoane care ar putea avea cardul de credit blocat, așa că asigurați-vă că plasticul adecvat este la îndemână pentru a evita plata unui depozit suplimentar.

Optati pentru rezervarea on line

Multe agenții de închiriere au programe de închiriere care vin cu beneficii pentru clientii fideli precum rezervări mai rapide și reduceri pentru închirieri viitoare. Acestea sunt toate beneficii gratuite pe care chiar și proprietarii de prima dată le pot folosi.

Pastrati întotdeauna chitanțele.

În cazul în care o mașină inchiriata este returnată fără rezervorul plin, vetifi taxat. Deși unele agenții de închiriere de mașini solicita inapoierea masinii cu rezervorul plin, daca nu respecta regula, clientii  vor plati o taxă suplimentară. Deci, pentru a fi siguri, pastrati toate chitantele cu achizitiile facute pentru masina in perioada in care aceasta este inchiriata. Dacă doriti, faceți fotografii la kilometraj și rezervor atât la preluare, cât și la inapoiere.

Reveniți la timp.

Daca returnați cu întârziere o mașină de închiriere veti suporta taxe suplimentare. Unele agenții sunt mai blânde decât altele când vine vorba de returnări și au o perioadă de grație in care nu se vor adăuga taxe.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link