Refresh loader

Inchirieri auto Bucuresti si strategiile de fidelizare

Inchirieri auto Bucuresti si strategiile de fidelizare

man in suit offering a car key to the observer, with a car in the background

O firma reuseste sa isi tina clientii aproape prin serviciile si produsele de calitate premium si prin strategiile de fidelizare. Am o cunostinta care are un magazin de haine in oras si prospera deoarece are marfa pentru toate marimile si categoriile de varste, se ocupa de ficare clienta cu maxima atentie, acorda reduceri de 10-20 de lei la cumparaturi in valoare de cateva sute de lei si da si mici cadouri utile cumparatorilor: o curea la o rochie eleganta, un guler pentru o bluza, o pereche de ciorapi fini la o rochie de ocazie.

Strategiile de fidelizare dau roade in fiecare domeniu de activitate si imi place cand le descopar peste tot. Imi plac restaurantele care iti ofera ceva din partea casei, saloanele de infrumusetare care te primesc cu ceai sau cu cafea si magazinele online care la a doua-a atreia comanda iti acorda o reducere.

Recent am descoperit o firma de inchirieri auto Bucuresti care aplica strategii de fidelizare a clientilor care plaseaza Premierrentacar.ro pe primul loc in topul furnizorilor de masini de inchiriat cu soferi sau nu din Romania. Strategia se desfasoara pe etape bine stabilite, dupa cum urmeaza:

1. accesul facil la site-ul oficial al firmei, locul unde se afla si flota si datele de contact. Aici se afla frumos ordonate pozele masinilor urmate de toate datele lor tehnice, numarul de telefon la care se poate suna pentru inchiriere sau adresa de e-mail, dar si formularul de contact pus la dispozitia celor care au nevoie. In felul acesta se castiga enorm de mult timp, iar clientii vor sti sa aprecieze acest lucru.

2. calculator online pus la dispozitia celor interesati de bugetul inchirierii, plasat la fiecare masina in parte. Tot prin intermediul acestei aplicatii poti afla daca masina respectiva este disponibila in perioada selectata de tine. Este mult mai bine sa stii dinainte de a vorbi cu operatorul ce costuri te asteapta sa nu ramai mut de surprindere, cand ti le va comunica acesta. De fapt vei realiza ca sunt costuri oneste raportate la cheltuielile necesare pentru intretinerea unei masini, atat din punct de vedere al aspectului, cat si al starii tehnice.

3. tarife mai mici, reduceri semnificative la o perioada mai mare de inchiriere. Aceasta strategie stimuleaza multi clienti sa plece in concedii cu masini inchiriate.

4. masini moderne cu dotari la standarde de 5 stele. Curatenia este trecuta la capitolul obligatii ca si functionarea excelenta a masinii, iar cand ne referim la dotari, avem in vedere climatizarea, odorizarea placuta, sistemul audio care sa faca mai placuta calatoria.

5. acceptarea returnarii cu intarziere a masinii de o ora. Reprezentantii firmei inteleg ca sfertul academic nu se poate aplica in conditiile actuale de trafic, de aceea iti permit sa restitui masina cu o ora intarziere, fara costuri suplimentare. Abia de la o ora incolo se considera ca ai trecut in ziua urmatoare de inchiriere si accepta sa iti lase masina, chiar daca nu este prevazut in contract.

6. livrarea masinii unde ai nevoie de ea, la aeroportul Otopeni sau la orice adresa din Bucuresti. Omul va fi extrem de multumit sa vada masina sosind la timp, in conditiile in care are un munte de bagaje si nu se poate duce sa caute un taxi sau o masina. Clientul va fi la fel de multumit de faptul ca la ora 10 dimineta este sigur ca ii este livrata masina la domiciliu in Bucuresti, sa plece in concediu linistit dupa un somn odihnitor, stiind ca are aer conditionat in masina, chiar daca il prinde caldura pe drum. Cand trebuie sa ajungi in Apuseni, Maramures sau Bucovina este bine sa te trezesti dimineata, sa iei micul dejun fara graba, sa iti bei cafeaua pe indelete si sa pleci la drum odihnit si satul. Vor mai fi opriri pe drum, dar alimentarea se face de acasa.

Profitati din plin de formele de fidelizare ale firmei de mai sus si de flota puternica si buna! Plecati in concediu fara grija mobilitatii, adica inchiriati masina cu sofer cu tot, sa va puteti odihni.

E vremea vacantei si a concediilor si marea sau muntii va asteapta. Daca vi s-a stricat masina tocmai acum este un semn ca trebuie sa inchiriati una cu sofer si sa nu va intereseze altceva decat sa va clatiti ochii cu frumusetile din jur si sa pastrati in suflete momente de fericire petrecute cu cei dragi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link