Inchirieri cilindru compactor pentru o asfaltare rezistenta

Imi amintesc cat de greu era cand soseaua ce trecea prin comuna mea era neasfaltata. Nu puteam merge pe tocuri, fiindca acestea se toceau sau se rupeau repede. Masinile te zdruncinau de iti clanteneau dintii din gura. Simteai si stomacul cum salta, de parca ai fi condus un tractor.
Se stie ca majoritatea tractoristilor se imbolnavesc de stomac din cauza miscarii specifice a tractorului la deplasare.

Cand s-a inceput procesul de asfaltare am fost in culmea fericirii, fiindca numai noi stiam ce patimeam cand ploua si ne intorceam acasa plini de noroi pe haine din cap pana in picioare si cu incaltamintea impachetata in noroi.
Asfaltul era adus de undeva cu masinile, iar oamenii care lucrau la noul drum aveau pielea arsa de soare. Tasarea asfaltului era facuta manual cu ajutorul unui cilindru mobil pe care il misca de colo colo un muncitor si ma mir si astazi, cum de nu se ardea pe talpi in timpul operatiunii.
Astazi, asfaltarile sau reparatiile drumurilor nationale sau judetene se fac cu inchirieri cilindru compactor.

Utilajele ultraperformante si cu grad maxim de securizare sunt aduse din Anglia si Germania si prezinta urmatoarele particularitati care le recomanda:

-capacitatea de a uniformiza suprafetele, tasarea oferindu-le o rezistenta iesita din comun. O autostrada este perfecta, cand asfaltul este de calitate, lucrarile sunt facute corect (nu se toarna asfalt pe timp de ploaie sau ninsoare) si cilindrul concasor uniformizeaza stratul de asfalt pe care il lipeste de baza.

-sistem de securizare care permite lucrul pe suprafete inclinate si alunecoase. Utilajul nu porneste dacat cand cel care il conduce sta pe scaun si franeaza automat si eficient, cand se defcteaza sau se opreste din mers.

-cele de mici dimensiuni pot actiona si pe sub firele de telefonie sau pe sub pomii de la marginea soselei.

-sunt silentioase si nu polueaza fonic. Destul ca oamenii din zona suporta mirosul asfaltului, zgomotul ar spori inconfortul.

-nivelul de vibratii este scazut, prin urmare omul care conduce un astfel de utilaj, nu risca sa se imbolneveasca si nici cladirile mai sensibile din vecinatate nu sunt afectate. Vibratiile imperceptibile nu determina apartia fisurilor in cladirile mai fragile din apropiere.

-toate sunt usor de manevrat si datorita pozitiei cabinei care ofera maxima vizibilitate.

-grad mare de randament. Cilindrii compactori au capacitate mare de compactare, iar motoarele nu se incalzesc repede.

-eventualele reparatii se fac usor, fiindca accesul la componentele esentiale ale motorului este usor.

-nu distrug asfaltul, dar nici cele prevazute pe roti nu sunt afectate de temperatura ridicata, cauciucurile fiind extrem de rezistente la temperaturi mari.

– Cilindri compactori tandem DYNAPAC au capacitatea de a compacta suprafete foarte late

Exista si cilindrii de compactare a solului, adica de pregatire a turnarii asfaltului sau de turnare a fundatiei pentru barajele rezistente.
La aceste utilaje este necesara si o statie de asfalt, care sa fie amplasata in apropierea lucrarii ca asfaltul sa fie proaspat si sa fie perfect intins inainte de a se raci.

Firma prezentata mai sus trebuie sa fie cooptata in santier, fiindca un partener activ, care poate furniza si utilaje si piese de schimb este indispensabil.

Este important faptul ca Retutilaje.ro ofera garantie utilajelor pe care le vinde si asigura si repararea acestora la fata locului.
Ei sunt cei care livreaza utilajele de mare mecanizare, chiar daca sunt uriase si tot ei trimit echipa de ingineri sa le repare, daca este necesar acest lucru.

Camioanele articulate asigura transporturi grele pe trasee pline de denivelari sau de noroaie. Frezele pentru zapada functioneaza si pe vreme imposibila, de aceea un asemenea utilaj ar trebui sa se afle in orice curte.

Firma prezentata mai sus merita mediatizare, fiindca de 25 de ani se implica in buna functionare a tuturor santierelor din tara. In spatele marilor realizari din marile orase se reflecta activitatea acestor furnizori de utilaje si servicii.

Datorita lor se inalta vile cochete si blocuri inalte, scoli, spitale si camine de batrani, dar si strazi netede ca in palma pe care se poate rula cu peste 100 de kilometri la ora.

Retutilaje.ro are resursele de a contribui la fiecare act de modernizare din tara, de aceea merita toata aprecierea noastra. Efortul lor este urias, iar recunostinta ar trebui sa fie pe masura contributiei la aspectul infloritor al acestei tari, la dezvoltarea continua a ei si la asigurarea confortului tuturor romanilor.

Next PostRead more articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.