Refresh loader

Inelul de logodna

Inelul de logodna

Varul meu implinise 24 ani. Avea o prietena pe care o iubea foarte mult si era impreuna cu ea de vreo doi. S-au hotarat sa se logodeasca. Vorbind cu mama lui, s-au hotarat sa faca comanda online pe internet pentru inele de logodna.
Stia ca o sa fie iubita lui foarte bucuroasa pentru acel inel de argint foarte frumos. Cand iubea simtea ca tot ce e in jurul lui se leaga de persoana iubita, simtea ca fericirea lui depinde doar de fericirea ei. Primul lui gand a fost atunci, s-a simtit implinit langa ea, zambetul ei il facea fericit. De aceea s-a hotarat sa se logodeasca si sa ii cumpere inelul cel mai frumos din cate existau. Ei ii placeau foarte mult inelele, dar el era sigur ca acel inel care il va lua o sa ii placa ei cel mai mult dintre toate. Ii daruia iubitei lui care o adora atat de mult, si asa era si el multumit si fericit. Era o surpriza placuta.
Incepusera planurile de logodna, nu voia mare tambalau ei fiind doi oameni foarte linistiti, si le placea foarte mult sa fie doar ei doi, dar cum parintii nu puteau lipsi de la acel eveniment… trebuia musai sa fie si ei prezenti la logodna copiilor. Varul meu era atat de bucuros ca se va logodi, ca are fiinta iubita langa el, sa nu se desparta niciodata. Asa ca au pornit pe drumul fericirii si au vrut sa aiba o zi foarte fericita, sa fie impreuna mereu. Cata bucurie si fericire a fost la logodna lor, si ea mandrindu-se cu inelul primit de la iubitul ei. Nu mai isi incapea pielea de atata fericire, cu lacrimi in ochi si-a sarutat iubitul, si i-a multumit pentru surpriza placuta care i-a facut-o.
Lasase totul impreuna, acum era in acea euforie care ar fi orice baiat de varsta lui, care se logodeste cu persoana draga lui. Parca avea senzatia ca toti il invidiau, dar el fiind un suflet bun si foarte amabil, pentru el nu era nici o problema. Stia ca totusi i se pare asa ceva, nu era chiar adevarat ca il invidia cineva. Rasarise soarele si la el pe strada, era foarte bucuros, se intamplase chiar la momentul potrivit , si-au dorit cu adevarat sa fie impreuna.
Zambeau,se iubeau, erau fericiti.
Venise o etapa in viata lor care trebuia luata ca atare. Iubirea ii ajuta sa recunoasca tot ceea ce observau, dar totul le apartinea lor.
Ei ii placeau foarte mult inelele de argint, cu toate ca sunt unele femei care prefera aurul, dar era foarte incantata de acel inel minunat. Era alegerea potrivita pentru comanda online pentru inelul de argint, asa stia ca ii va face ziua mai frumoasa. Pentru majoritatea femeilor inelele sunt accesorii indispensabile, simbolul elegantei pe care vor sa o manifeste in jurul lor.
Asteptase cu nerabdare ziua aceea cand ii va oferi inelul cu asa ocazie mica, pentru el totusi nu fusese o alegere usoara, dar a fost foarte bine informat unde sa gaseasca, si a avut posibilitatea de a alege un asa inel de argint minunat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link