Refresh loader

Informatii uzuale atunci cand inchiriem o masina

Informatii uzuale atunci cand inchiriem o masina

Optand pentru o mașină de închiriat din Bucuresti si aeroportul Otopeni vă poate oferi un avantaj uriaș față de zilele in care ar trebui să așteptați transportul public, să plătiți un taxi de fiecare dată când doriți să mergeți undeva sau sa iesiti cu familia in weekend la munte. Iata cateva informatii referitoare la inchirierea unei masini care va vor fi de folos.

  1. Cardul dvs. de credit poate furniza o poliță de asigurare.

Când închiriați o mașină, vi se va oferi o opțiune costisitoare de achizitionare a unei asigurari pentru pentru a acoperi orice dauna. Această asigurare auto de închiriere este de obicei destul de scumpă – de la 10 USD la 25 USD pe zi – și este posibil să nu aveți nevoie de ea. Unele carduri de credit pot limita acoperirea lor, și nu toate companiile de cărți de credit oferă acest lucru. Apelați și verificați mai întâi și puteți economisi costul suplimentar al asigurării de închiriere.

  1. Cardul de credit nu poate acoperi onorariile privind costul pagubelor.

Când cereti informatii de la banca pentru cardul de credit cu privire la acoperirea costurilor autoturismelor, întrebați în mod specific ce acoperă. Unele carduri de credit pot acoperi eventualele daune pe care le are autoturismul inchiriat, dar nu vor acoperi costurile constatarilor facute de compania de închirieri auto. Taxele se pot adăuga, de asemenea, astfel încât să nu doriți să achitati factuta finala care cuprinde daunele, evaluarile daunelor si alte taxe.

  1. Varsta soferului conteaza

Nu e un avantaj pentru șoferii de mașini de închiriat sa aibe sub 25 de ani. De mult timp, companiile de autoturisme de închiriat nu permit  șoferilor cu vârsta sub 21 de ani sa foloseasca masina.

  1. Cu siguranta veti dori sa stati pe drumurile asfaltate.

Este ușor să pierdeți din vedere detalii atunci când reprezentantul firmei de închiriere mentioneaza aspecte din politica de utilizare a masinii de inchiriat. Există unul pe care veți dori cu siguranță să îl remarcați, și anume,  majoritatea companiilor interzic utilizarea autoturismelor lor pe drumuri nepavate. Dacă exista daune provocate de coliziune cu o altă masina, polita de asigurare va fi cel mai probabil anulată daca conduceți mașina pe un drum cu pietriș sau pe alt drum neasfaltat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link