Intalnirea si indepartarea acneei prin magie

Aproape in viata oricarui om apare acel moment in care acneele pun stapanire pe fata lui. Unii au mai mult noroc si scapa repede de acele cosuri, insa, altii viseaza din plin sa scape de ele, dar nu reusesc nici in ruptul capului. De obicei, adolescentii sunt foarte des loviti de aceasta problema. Doar ca multi nu stiu cum sa o rezolve. In zilele noastre, totul e mai simplu decat ti-ai putea imagina, pe langa alimentatia sanatoasa si igiena fetei, care ar trebui sa fie inclusa in rutina ta zilnica, acum au aparut o multime de produse care te pot ajuta sa scapi de acnee, dar vom vorbi putin mai jos despre aceasta “magie”.

Cel mai nepotrivit moment in care iti pot aparea acneele, este acel moment cand astepti de mult timp o intalnire importanta, te pregatesti de foarte mult timp, totul este ca intr-o poveste minunata, asta pana cand acneele vor sa se strecoare pe fata ta, iar tu devii un prizonier al acneelor, iar in capul tau nu exista nici o metoda de evadare, crezi ca ramai “incatusat” pana cand ele vor sa iti elibereze fata. Insa, nu este chiar asa, sunt multe cai de evadare din acea “inchisoare”. Spun asta pentru ca si eu am patit la fel. Nu mai iesisem de mult timp cu o frumoasa domnisoara la o intalnire, totul mergea mai mult decat perfect, totul era pregatit. Vorbisem ceva timp cu ea pana am convins-o sa ma lase sa ma bucur de prezenta ei stralucitoare la un suc. Eram foarte incantat, voiam sa fiu un baiat prezentabil la prima intalnire, sa fiu un baiat curat, elegant si carismatic, toate lucrurile au mers conform planului, imi pregatisem din timp hainele potrivite pentru intalnire si ma pregatisem igienic. Dar, cu cateva zile inaintea intalnirii, am fost “incatusat” de stupidele acnee. Ce puteam sa fac? Nu voiam ca la prima intalnire sa participe si cei care mi-au preluat unele zone de pe fata. Voiam ca frumoasa domnisoara sa fie incantata de prezenta mea, nu sa fie dezgustata de acneele mele.

Parca dupa fiecare minut trecut imi apareau din ce in ce mai multe cosuri si puncte negre. Nu stiam ce sa fac, dar pana m-am gandit eu ca exista o multime de metode de “evadare” rapida, am anulat intalnirea mult asteptata. Eram profund dezamagit si nervos, cum s-au gandit acneele  sa ma “aresteze” tocmai acum, dupa ce am asteptat atata timp momentul si eram foarte aproape sa-l ating.

Cuprins de nervi, m-am decis sa iau masuri, am stat si am cautat pe internet, m-am documentat, iar in final am ajuns la concluzia ca benzile de curatare pentru puncte negre ma vor ajuta foarte mult, nimic gresit, am avut foarte mare dreptate, punctele negre incepuse sa ma “elibereze”.

Dar nu m-am rezumat doar la acele benzi, mi-am luat si o crema ultra-activa, care reduce excesul de sebum pana la 81,82% si favorizeaza ameliorarea leziunilor acneice pana la 77,27%. Intr-un final am fost eliberat din “celula” intunecata. Aceste ingrediente de ultima generatie mi-au facut o piele frumoasa.

Acum eram pregatit din toate punctele de vedere pentru intalnire. Am sunat-o pe frumoasa zeita si i-am zis hotarat ca intr-una din zilele urmatoare sa iesim la un suc. Nu numai ca eram pregatit complet, acum eram gata si de selfie neasteptat, produsele create de specialisti m-au ajutat sa fiu gata de orice, nu mai eram jenat de nimic, eram gata sa ies doar eu cu ea la intalnire, fara prezenta neplacuta a acneelor. Intalnirea a fost un adevarat succes, ne-am simtit foarte bine impreuna si amandoi am fost placut surprinsi de acea intalnire.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017

Next PostRead more articles

This Post Has One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.