Invata o a doua limba straina!

Un mare psiholingvist, Frank Smith, spunea: ”O limbă te va plasa pe un coridor pentru toată viața ta. Două limbi îți vor deschide toate ușile întâlnite”. Este un adevar de care trebuie sa tinem cont. Este raspunsul la intrebarea frecventa „de ce sa inveti o a doua limba straina?”. Da, o limba straina iti netezeste calea spre succes si iti deschide cat mai multe porti spre viitor.
Pentru a reusi, un factor importantin societatea noastra este comunicarea. Este util sa stii sa comunici, in special intr-o alta limba straina, deoarece vei avea oportunitatea de a intra in contact cu persoane din diverse culturi. Fie ca e vorba de studiu, de munca sau, pur si simplu, de a-ti face prieteni din alte tari, trebuie sa inveti o a doua limba straina.
Cu siguranta, nu veti da gres daca inveti limba engleza. Limba engleza este vorbita in Europa, America, Asia, Australia si Africa. Este limba oficiala a Organizatiei Natiunilor Unite. In orice colt al lumii vei ajunge, este imposibil sa nu te descurci daca sti limba engleza. Insa, daca iti doresti ca orice comunicare a ta in aceasta limba sa fie un adevarat succes, nu e suficient doar sa o vorbesti, trebuie sa o cunosti in prfunzime, sa o intelegi, sa ii cunosti gramatica si sa ai un vocabular cat mai bogat.
Din experienta personala, pot spune ca studierea limbii engleze este cea mai buna investitie pe care am facut-o. Cu cat ai un nivel mai avansat de limba engleza, cu atat sansele tale spre o viata mai buna sunt mai mari. Pentru rezultate foarte bune si siguranta ca, daca alegi, de exemplu, sa susti examene pentru certificari internationale precum Cambridge sau pentru prestigiosul Trinity College, este bine sa alegi o scoala care iti va oferi aceasta sansa precum si garantia unor cursuri de calitate si personal pregatit foarte bine.
Un astfel de loc este English Connection Craiova, unde cei mici vor urma cursuri engleza Craiova. Aceasta scoala dispune de personal cu o inalta pregatire didactica si experienta in pregatirea cursantilor pentru certificarile amintite mai sus. Cursurile sunt pentru toate stadiile de pregatire. Sunt cursuri pentru copii, tineri, adulti, dar si pentru companii. De asemenea, cursurile sunt pentru incepatori dar si pentru avansati care vor sa aprofundeze. English Connection ofera cursantilor ceva inedit, si anume experienta de a invata engleza intr-o tara vorbitoare de limba engleza. Aceasta oportunitate reprezinta metoda cea mai buna de invatare a limbii engleze. Nimic nu se compara cu intrarea in contact direct cu vorbitorii nativi. Vei fi obligat, in cel mai bun sens, sa comunici, sa te descurci, sa te faci inteles.
English Connection nu este o scoala de engleza traditionala. Modul de predare este unic. Cursurile sunt dinamice, bine structurate, create in asa fel incat sa implementeze, in cel mai corect mod, notiunile de baza ale limbii engleze. Pentru cei ce doresc sa isi imbunatateasca nivelul de limba, scoala ofera chiar si ore gratuite de ajutor.
English Connection ofera calitate la cele mai inalte standarde, iar stundetii scolii au garantia satisfactiei academice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.