Refresh loader

Investitii criptomonede

Investitii criptomonede

Dupa cum stiti unii dintre voi, in ultima vreme mediul online a fost impanzit cu informatii, intrebari, explicatii si discutii contradictorii referitoare la investitii criptomonede, la tot ceea ce tine in general de criptomonede. Acum, ca sa fiu pe deplin sincer, am trecut pe langa toate acestea asa cum trece rata prin apa, deoarece cand am auzit pentru prima data discutandu-se despre criptomonede m-am gandit ca nu este un domeniu foarte sigur si nici nu ma simteam atras de ideea de a munci in plus.

O buna perioada chiar a fost riscant sa investesti in bani virtuali, atat din cauza faptului ca era un domeniu nou, la care foarte putini se pricepeau cu adevarat, cat si din cauza ca economiile puteau fi cu usurinta pierdute, din varii motive. Astazi totul este bine securizat, au aparut o multime de specialisti care dau sfaturi referitoare la tot ceea ce inseamna criptomonede si felul in care se poate investi cu succes in aceasta ramura a internetului.

Cativa prieteni de ai mei, probabil mai indrazneti si sigur cu mai mult timp liber la dispozitie,  de cum au auzit vorbindu-se despre investitii criptomonede, au inceput sa se documenteze foarte serios, iar in scurt timp deja vorbeau intre ei in termeni pe care eu nu ii cunosteam, caci nu aprofundasem informatiile care cursesera pe langa mine, dar si despre banii pe care deja ii castigasera si care urmau sa se inmulteasca..

Va spun cu toata sinceritatea ca am simtit un dinte de invidie, cu toate ca acesti baieti imi sunt prieteni inca din copilarie, ca am impartit cu ei bune si rele, ca ne-am sprijinit reciproc intotdeauna. Nu este tarziu nici acum sa ma apuc de studiat piata si sa inteleg ce inseamna de fapt investitii criptomonede. Ei continua sa insiste pe aceasta idee si imi tot promit ca ma vor sustine, ca ma vor invata tot ce stiu, ca ma vor ghida pas cu pas.

Din pacate, serviciul pe care il am nu imi lasa prea mult timp liber la dispozitie si nici nu ma simt pregatit sa investesc in ceva, nici macar in o noua masina, de care chiar as avea nevoie acum. Dar scriu acest articol pentru cei care, ca si prietenii  mei din copilarie, vor sa fie la curent cu noutatile din mediul online, cu tot ceea ce tine de criptomonede, de investitii criptomonede  si, de ce nu?, sa castige niste bani intr-un mod placut, fara riscuri si fara eforturi prea mari.

Perntru necunoscatori sau pentru cei care, ca si mine, stiu foarte putine despre acest domeniu de activitate din mediul online, iata o curiozitate gasita pe site-ul https://www.criptomonitor.ro/: stiati ca exista deja foarte multe monede virtuale? Daca intrati la aceasta adresa, gasiti un top 11 criptomonede, dintre care eu voi aminti acum doar cateva, despre care deja am auzit vorbindu-se prin mediul online si mai ales pe la prietenii mei – bitcoin, XRP, Ethereum, bitcoin cash, Stellar, EOS, Litecoin si Cardano.

Pentru mai multe detalii, pentru informatii despre investitii criptomonede, va rog intrati pe site-ul https://www.criptomonitor.ro/.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link