Iphone 6s

De foarte mult timp imi doresc sa imi schimb telefonul. Mereu mi-am dorit un iphone cu un aspect foarte frumos si cu niste calitati excelente. O perioada de timp am pus ban cu ban deoparte si intr-un final am stras ceva banuti sa imi cumpar un IPhone fara abonament. Nu stiam ce sa aleg intre iphone 5, iphone 6 si iphone 7. Eram foarte nehotarat, sa imi dau toti banii stransi pe un telefon, sau sa imi cumpar unul putin mai ieftin si sa imi mai ramana si ceva banuti? Am stat si am cautat tot felul de oferte in speranta ca voi gasi iphone-ul 6s pe care mi-l doream la un pret foarte avantajos pentru mine.
Am stat si am tot cautat pe o multime de site-uri. Intr-un final am gasit un iphone 6s la un pret excelent. Am fost foarte incantata de oferta peste care am dat si nici nu am mai stat pe ganduri, imediat am dus mouse-ul pe telefon si l-am comandat in cel mai scurt timp, nici macar o clipa nu am mai stat sa ma gandesc daca sa il iau sau nu, trebuia neaparat sa profit de oferta gasita.
Eram foarte bucuros de noua mea achizitie, am gasit acel telefon dupa care eram innebunit, care are un aspect foarte elegant, are dotari extraordinare de ultima generatie. Acest telefon are un ecran extraordinar, dispune de un ecran de 4.7″ cu rezolutie 750 x 1334 pixeli si este animat de un procesor Apple A9. Cu acest telefon voi putea face imagini surprinzatoare datorita camerei foto de 12 Mpx si functiei de filmare 4K 30fps. Carcasa telefonului este facuta din acelasi tip de material folosit in industria aerospatiala, carcasa este facuta dintr-un aliaj nou de aluminiu Seria 7000.
Acest telefon dispune de sistemul de operare IOS 9, are o memorie ram de 2 GB, si o memorie interna uimitoare de 30GB. Caracteristicile foto/video sunt urmatoarele: Detectarea fetei, geotagging, auto, focus, sapphire Crystal Lens, auto HDR, panorama, burst Mode, timer mode, 5 elemente, lentile F2.2, expunere automata. Are o durata de convorbire de 14 ore in 3G, iar durata in regim de asteptare de 250 ore in 3G. Iar capacitatea bateriei mAh este de 1715.

Distribuie

Leave a Reply