Refresh loader

Ispita

Ispita

Cred ca expresia” frumusete rapitoare” se refera la marile pradatoare din breasla curtezanelor. O astfel de femeie fatala- care, trebuia sa recunoasca, arata ca o priveliste pentru zei- i-a sedus sotul si l-a atras in combinatii care puteau sa il coste nu numai casnicia sau cariera, ci si libertatea.

Un zambet provocator, o privire galesa, un picior dezgolit ca din intamplare, o fluturare de gene, un hello care se transforma intr-un halou… sunt tot atatea resorturi capabile sa deschida cutia Pandorei. Chimia raului trebuie sa fi fost grabita de nefericirea ca nici o zana rafinata, nici o vampa sexy, nici o cadana de top, ori femei chiar si mai putin emancipate n-aveau ce cauta in portofoliul bietului om. El era un functionar bancar, un sot cuminte si linistit, un barbat grasuliu cu fantezii ce pareau limitate, care iata ca si-a facut iluzii despre el insusi, dar in urma iluzilor n-au ramas decat prejudicii.
Se pare ca frustratul domn a cunoscut-o pe stralucitoarea dama la petrecerea bancii comerciale unde el era un slujbas.
Dar asa marginal cum era a reusit sa scoata bani din conturile unor clienti si sa alimenteze cu ei poftele damei, o vampa smechera pentru fraierii precum el. Prost-prost, dar a stiut sa fure din doua depozite bancare, cu complicitatea unei colegi mai proaste decat el. Noroc ca intrase cineva bun la suflet pe fir, domnul acesta credea ca ii pusese Dumnezeu mana in cap, putea sa zaca in inchisoare, impreuna cu complicea lui. Ii luminase mintea persoana aceea cumsecade, ca nu face bine ceea ce face, asa ca a luat decizia sa demisioneze, atfel putea sa se termine si mai prost.
A trebuit sa faca eforturi sa puna banii inapoi, a plecat din banca fara sa-si fi distrus cariera, drept pentru care s-a putut angaja in alta parte, ca economist.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link