Jocuri lumina-umbra cu spoturi led

Jocuri lumina-umbra cu spoturi led

Dragi imi sunt zilele de vara in care lumina se revarsa din belsug, dar daca iti doresti clipe de intimidate, te bagi la umbra unui copac! Soarele parca ar fi un reflector: iesi in bataia lui, devii vizibil, te retragi, te bucuri de intimidate.
Lumina se zareste si din coltul de penumbra, iar acolo, poti face o magie in dormitor pentru sotul tau. Poti sa te joci de-a lumina si umbrele si in casa?
Cu spoturi led raspunsul este afirmativ.
Le cumperi din magazinul V-tac-led, le montezi in baie si la oglinda ai reflector, sa te poti machia in voie, sa fii frumoasa pentru tine si pentru cei dragi, iar cada si vasul de toaleta sunt in penumbra. In plus, rezista al naibii de bine la umiditate, fata de alte surse de iluminat!
Surpriza din baie de ziua ei va va condimenta relatia. Ei, da, ii poti umple cada cu sampanie cu aroma de capsuni sau piersici si o poti decora cu petale rosii , albe, galbene si roz de trandafiri. Sa zicem ca prefera apa! Ce-ai zice de pietre semipretioase multicolore puse din belsug pe fundul cazii, de lumanari parfumate si de capsunile cu frisca puse la indemana cu sosul de ciocolata? Spumant de buna calitate, ochi inchisi, tu ii dai pe rand capsunile si va bucurati de moment unice de fericire si intimitate…
Spoturi led in dormitor? Se merita fiindca au design variat, iar in punctele acelea in care lumina se strecoara feeric tu iti poti pune sau scoate lenjeria intima frumoasa facand din asta un spectacol la care asista spectatorul vietii tale.
92 de modele variate de spoturi led asteapta in magazinul V-tac-led sa contribuie direct la romantismul vostru. Le puteti schimba cand va plictisiti de ele, fiindca trebuie sa va previn, pot tine de la 8 la 10 ani.
Sa va umpleti casa cu astfel de corpuri de iluminat? Este o solutie originala. Imaginati-va si bucataria pusa in valoare de spoturi cu led. Lumina se revarsa din belsug asupra mesei si aragazului, iar celelalte puncte sunt luminate discret. El vine de la serviciu, isi deschide singur, intra pe varful picioarelor in bucatarie, te trage in coltul mai putin luminat, te saruta dulce, iti pune o mana la ochi, iar in cealalta iti pune buchetul imens de liliac, margarete sau iasomie, fiindca stie ca sunt florile tale preferate.
In camera copiilor? Sigur ca vor reprezenta o bucurie, mai ales daca sunt orientate catre scara patului etajat, in rest sa se poata ascunde si juca, acolo unde vor.
Se poate miza pe spoturi cu led cand doriti sa puneti in valoare o mobila sculptata, un tablou valoros, o oglinda de cristal cu rame din argint, un balansoar, masuta de citit.
Cumparati spoturi led din cel mai aprovizionat magazine cu electrice din tara si folositi-le ca reflectoare ale romantismului, sentimentelor si evolutiilor voastre pe scena de acasa! In memoria copiilor vor ramane aceste scene de vis in care tata citea ziarul sau le repara jucariile la lumina spostului cu led, in timp ce mama prepara cu multa dragoste mancarea si aseza masa.

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.