Jocuri

Cand eram mai mic ma jucam foarte mult timp jocuri de browser. Eram innebunit dupa ele, ma jucam cam tot timpul. Mereu cand aveam timp liber si stateam in casa ma jucam. Dar de multe ori nu prea ma lasa mama prea mult sa stau in fata pc-ului. Insa intr-o zi am prins momentul potrivit de a sta la calculator cat voiam eu, fara sa ma deranjeze cineva, parintii mei erau plecati de acasa, iar eu ramasesem singur. Eram foarte bucuros si fericit. Atunci,am jucat jocuri cu tractoare toata ziua,imi placeau foarte mult jocurile cu tractoare. Eram foarte pasionat de tractoare, imi placeau foarte mult, mereu imi cumparam tractoare de jucarie, Ma uitam la poze cu tractoare, ma jucam jocuri cu tractoare.

Cred ca daca m-as fi plimbat pe vremea aceea cu un tractor, probabil as fi fost cel mai fericit copil care ar fi existat pe pamant.

Cand a venit mama acasa si m-a prins la pc am zis ca ma omoara in bataie, m-a intrebat de cat timp sunt la pc, nu prea puteam sa o mint ca se prindea imediat, si mi-o luam rau de tot daca o minteam, ma cunostea foarte bine si si-ar fi dat seama imediat ca o mint. Insa tot ce mi-a facut a fost sa imi dea o mica pedeapsa, si nu m-a mai lasat la pc doua zile. Nu a fost chiar asa de greu sa rezist doua zile fara calculator.

Dar imi plac si jocurile cu atv-uri foarte mult. Cred ca m-as fi jucat non stop jocuri cu tractoare si jocuri cu atv-uri daca m-ar fi lasat mama si nu mi-ar fi zis nimic. Dar si acum imi plac aceste jocuri, si ma mai joc din cand in cand jocuri cu tractoare si jocuri cu atv-uri, doar ca acum nu mai am asa mult timp liber. De obicei ma joc pe GoKids, dar acum nu ma mai joc asa de des, ma mai joc si eu cand ma plictisesc si nu am ce face.

Doar ca s-au mai schimbat lucrurile de atunci, nu imi mai tine mama cont cat timp imi petrec in fata calculatorului.

2032

Distribuie

Leave a Reply