Jucarii de construit

In  general, se tot vorbeste  despre dezvoltarea copiilor prin jocuri educative. Unii oameni  au diverse studii de specialitate si care, inspirati, au scris carti pe acest subiect, insistand pe ideea ca fiecare copil are nevoie de jucarii educative pentru a se dezvolta cat mai armonios, pentru a putea sa descopere lumea si asa cand vor creste mari vor fi pregatiti sa ia viata in piept. Exista tot felul de jucarii de construit, exista tot felul de puzzle-uri, de jocuri care dezvolta imaginatia si indemanarea celor mici, sunt foarte importante  aceste jucarii pentru dezvoltarea copiilor.  Sunt parinti care comanda jucarii si cu timpul si-au dat seama cate schimbari au putut face copii lor cu aceste jucarii. De aceea, unii prichindei au dorinta de a invata mai mult, de a afla mai multe,  de a vorbi, de a inventa povesti sau chiar de a juca in povesti, si daca ii vezi, poti remarca cum li se pot schimba mutrisoara in timp ce se straduiesc sa construiasca ceva sau cand isi creaza propriile jocuri si vorbeste cu prieteni imaginari.

Eu, nu am avut nevoie de toate cartile care s-au scris pe tema dezvoltarii copiilor prin jocuri educative, caci am avut un exemplu clar in colegul meu din scoala generala . Era unul dintre putinii copii din bloc care avea casa plina de jucarii educative si folosirea lor repetata a facut ca baiatul sa se dezvolte altfel in comparatie cu noi, sa fie mai bine pregatit pentru viata. In acest moment este un bun manager, locuieste intr-o tara occidentala, are si o firma proprie, este foarte fericit ca a putut sa isi vada visul cu ochii. La el am vazut pentru prima data un cub rubik, la el am vazut jucarii de construit, la el am citit primele reviste pentru copii.
Vazusem Teifoc: Mortar pentru constructii din caramizi.
As vrea ca toti parintii sa stie ca timpul trece foarte repede, copilaria zboara repede si, daca noi nu oferim copiilor tot ce le trebuie pentru a creste si a se dezvolta armonios, ratam momentul si ii trimitem in viata nepregatiti. Din acest motiv vreau sa va recomand acest site, al carui nume consider ca va spune tot ceea ce este de spus.  Importator de jucarii si jocuri educative pentru copii, ofera clientilor produse diversificate, de calitate, la preturi corecte. Orice parinte care il intereseaza ca copilul lor sa aiba multe oportunitati in viata, este foarte bine sa le cumpere din timp aceste jucarii, sunt extraordinare pentru copilul vostru.
Orice parinte pentru copilul lui este in stare de orice. Mai ales cand vine vorba sa ii ofere ceva bun si frumos pentru el. Nasii mei au copil cuminte, este foarte interesat de tot ce este nou, de aceea pentru ziua lui s-au gandit sa ii cumpere niste jucarii, dar cele mai interesante si instructive le-au gasit pe acest site.
Jucariile acestea erau cele mai frumoase cadouri pentru  ca un copil sa le primeasca de ziua lui. Erau foarte fericiti ca gasisera pe internet,  jucarii educative, doar asa ii putea transforma activitatea lui  de invatare in ceva distractiv, si mai ales ca sigur o sa ii placa si va tine minte toata viata aceste jucarii educative copii. Chiar eram foarte curios sa ii vad fetisoara cand va primi acele jucarii, cu toate ca stiam dinainte ca se va bucura mult.
Este minunat atunci cand oferi unui copil jucarii , mai ales ca gandirea poate fi antrenata la orice varsta, si se poate juca cu toti membri familiei. Iti trebuie sa ai un pic de inteligenta, sa ai o gandire rapida, sa fii calm, sa ai rabdare, si o atentie maxima, acestea se pot numi ca ai la asa ceva multe beneficii.
Sunt multi copii care se bucura mult cand primesc jucarii , sunt copii care prefera doar masinutele, sau fetitele papusele. Dar aici depinde si de gustul fiecaruia, si nu poti obliga un copil sa ii placa o anumita jucarie daca lui nu ii place. Cu rabdare ii poti explica ce beneficii are o jucarie educativa si ce mult il poate distra. Asa sigur il vei acapara spre ceva bun si frumos.
Contact:
Telefon: 0726 046 366
Email: contact@danom.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.