Kit-uri xenon

Sa iti duci masina intr-un service pentru cateva reparatii nu este tocmai o fita. Sunt multe de platit la o masina, ba rovinieta, ba sa cumperi benzina, sa mai cumperi din cand in cand si piese auto noi, dar sigur cine are masina se poate descurca in toate situatiile. Am avut odata un vecin care isi tinea mai mult masina in garaj, el stie de ce,  , iesea doar in weekend cu ea la plimbare. Tot vorbind cu el am aflat ce este kit xenon si de unde se poate procura. Asa am aflat care e cel mai bun kit xenon, si cum se poate monta la o masina.
Imi spunea ca la Led24 iti poti gasi kituri xenon ieftine si de o calitate foarte buna, si cu niste preturi accesibile. Acum pot spune ca stiu ce inseamna un kit xenon: Inst. Bi- Xenon H4 telescopic. Din cate am inteles un kit xenon merge si pe Logan, are instalatie xenon 6000 sa 4300k/8000k si 55W, primeste garantie ballastru si bec 12 luni, cabluri fara conectare la baterie.
Este foarte interesant cate am putut afla de la acest vecin despre kit xenon, asa ca acum pot si eu lamuri pe cineva despre ce e vorba.
Celor interesati le pot oferi detalii despre Led24:
”Firma noastra a fost infiintata in anul 2009. Initial am inceput prin a produce LED-uri auto. In continuare depunem eforturi pentru a oferi produse de calitate la un pret de importator direct, dar si servicii de care dumneavoastra sa fiti multumiti”.
” Produsele care le comercializam inca de la inceputurile noastre fac parte din domeniul auto, mai exact tunning auto( led-uri auto, kit-uri xenon, DRL- lumini de zi, dar si alte accesorii auto( camere DVR, Sisteme pentru mers inapoi, Inchideri centralizate, Alarme, etc”.
”Incercam sa fim permanent la dispozitia clientilor. Respectam in totalitate legislatia in vigoare si respectam drepturile cumparatorului. Aceste principii ne propulseaza pe lista magazinelor de incredere si afisam o imagine buna clientilor nostri.
Calitatea serviciilor este ceea care ne recomanda.
Toate produsele comercializate dispun de o perioada de garantie stabilita in conformitate cu standardele.
Suntem unul din putinele magazine online din nisa de accesorii auto care are un showroom fizic in Bucuresti”.

XENON

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.