La ce folosesc bateriile de tractiune

Este clar la ce folosesc bateriile auto si moto, dar v-ati intrebat vreodata cum sunt alimentate unele aparate precum masinile de golf pentru a functiona in mod eficient? Raspunsul este simplu: cu ajutorul unor baterii de tractiune si semi-tractiune. Acestea joaca un rol important pentru vehiculele electrice, utilizand acumulatori reincarcabili, si sunt folosite in general pentru propulsie, plus alte aplicatii.
Compania noastra, SC SORGETI SRL, este un important producator si furnizor care comercializeaza baterii de tractiune utilizand acumulatoare moderne, caracterizate prin durabilitate si facand fata unor solicitari care impun functionarea in conditii dure. Acumulatoarele noastre sunt confectionate in bacuri de polipropilena elastic, rezistand vibratiilor.

Placi pozitive Panzer, de tip tubular, alaturi de placile negastive pastate si separatori Amer-Sil cu pozitate mare si o rezistenta electrica redusa, recomanda folosirea acestor baterii pentru diverse aplicatii usoare de tractiune, precum urmatoarele: masini de curatenie, electrostivuitoare si electrocare, unele sisteme de semnalizare, scaune cu rotile electrice, platforme mobile de ridicat greutati etc.
Bateriile de tractiune se diferentiaza de cele auto – de pornire, iluminat si aprindere, ele fiind create in scopul oferirii de putere pe durate indelungate. De asemenea, acestea au fost special proiectate sa detina o capacitate ridicata (ampere/h).
Spre finalul anilor ’90, tehnologia din spatele fabricarii de baterii de tractiune si semi-tractiune a cunoscut progrese uluitoare, mai ales pentru a satisface volumul de cereri pentru telefoane mobile si laptop-uri, unde asteptarile legate de calitatea display-ului si durata de functionare mai lunga au devenit tot mai exigente.
Istoria ne arata ca folosirea de electricitate in transporturile feroviare a coincis cu inlocuirea locomotivelor cu aburi care utilizau un consum urias de resurse, in favoarea locomotivelor Diesel cu tractiune electrica. Pe langa baterii de tractiune marca SORGETI, in catalogul nostru online, precum si in sediile din tara, veti avea ocazia sa descoperiti si baterii de tractiune pentru locomotive provenind de la cunoscutul brand, ZAP, in conformitate cu normele europene in vigoare. Pentru orice accesorii auto va recomandam sa apelati cu incredere la compania noastra, beneficiind de produse eficiente de calitate superioara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.