La cine apelezi cand iti extinzi afacerea

Sa-ti vezi afacerea crescand, este tot ce poti sa iti doresti atunci cand esti antreprenor. O afacere, pentru un patron, este precum un copil. Mergi alaturi de business-ul de cand este inca in fasa si vezi cum creste. In momentul in care vezi ca eforturile tale, noptile nedormite, orele petrecute la birou pana seara, dau roade, parca uiti totul si te bucuri si mai mult de fiecare lucru reusit.

Asta mi s-a intamplat si mie. Insa, la inceput, toata lumea mi-a spus sa nu ma bag in asa ceva. Mi-au spus ca o sa ma caiesc pentru ca voi alerga mai mult dupa acte decat ma voi ocupa de propria afacere. Si, sincer, daca nu ma informam cum trebuie, chiar asa si era. Insa, nu i-am ascultat si, decat sa ma dau batut, am preferat sa caut solutii. Stiam ca pentru a deschide o firma, este multe bataie de cap. Insemna sa stau la cozi, la ghisee, sa imi tocesc nervii si timpul.

Dar, cautand pe internet, am gasit Fabrica de Firme. Echipa de la Fabrica de Firme practic asta face: iti “construieste” o firma, fara a mai fi necesar ca tu sa stai la cozi pentru asta. Te vor ajuta cu acte necesare infiintare firma SRL sau acte necesare schimbare sediu social, dar si multe alte probleme legate de o firma, companie, ONG etc. Cand am aflat de existenta lor, nici nu am ezitat in a-i contacta imediat. Nu doream sa pierd timp si bani aiurea. Echipa de consilieri profesionisti, a fost extrem de amabila si mi-au explicat exact ce trebuie sa fac eu si ce vor face ei. Am fost mai mult decat incantat sa aflu ca ma puteau ajuta in a-mi vedea mai mult de business decat de alergatul dupa acte. Cu ajutorul Fabriciid e Firme, am reusit sa imi deschid, rapid, firma.

Acum, voi apela tot la ei pentru ca afacerea mea a crescut si am nevoie de o noua colaborare cu ei pentru deschidere punct de lucru. Recomand Fabrica de Firme tuturor celor care stiu ca timpul inseamna bani.

Distribuie

Leave a Reply