Refresh loader

La multi ani

La multi ani

La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor!

Prietena mea este foarte romantica. Viseaza mereu ca isi cumpara lenjerii de pat, fete de perna, formate din tot felul de culori, de tot felul de modele. Dar pentru a ii face ca visul sa devina realitate m-am hotarat sa ii fac cadou de 8 Martie o lenjerie de pat alaturi de un buchet cu flori.

Stiam ca acest cadou ( lenjeria de pat) o va face fericita peste masura. Imi si inchipuiam cand va primi aceasta lenjerie de pat intai o va strange la piep, o va mirosi, si dupa aceea o va asterne pe patul ei din dormitor.

Stiam din prima ca putem sa discutam mult despre aceste lenjerii de pat foarte frumoase. Pentru a ii face o bucurie prietenei mele eram in stare sa imi cheltui toti banii, numai ca sa o vad fericita, stiind ca ea este si foarte sensibila. Pentru dormitorul ei era tocmai buna o lenjerie de pat de cea mai buna calitate, era foarte confortabila, si avea culori foarte vii si materialul este foarte rezistent.

Sa spun sincer noi barbatii in general nu prea acordam o importanta foarte mare pentru lenjeriile de pat, important este sa ai fiinta iubita langa tine. Ce ne pasa noua ca lenjeria de pat este cu floricele, cu inimioare sau alte modele? Dar pentru o femeie care se respecta o intereseaza foarte mult o lenjerie de pat frumoasa si sa fie si de o calitate buna, si daca este si parfumata este minunat.
De multe ori cand barbatii sunt singuri acasa uita sa isi mai puna o lenjerie pe pat, dar pentru a-si multumi femeia o va asterne pe pat doar de dragul ei.
Orice barbat care se respecta are in sifonier un set de lenjerii de pat noi, cu modele romantice, pregatite pentru ziua in care ii va veni iubita la el acasa. Stie ca atunci o sa fie o seara reusita si fericita, atat pentru el, cat si pentru ea.
Sa fiti iubite, doamnelor si domnisoarelor! Fiti fericite!
La multi ani, mamica mea! Te iubesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link