Las Vegas – noile atracții din capitala cazinourilor

Anii ’40 au consacrat Las Vegas drept capitala cazinourilor, numărul acestor locații de distracție și relaxare crescând în fiecare an. Însă, începând cu anul 1970, în acest oraș s-au pus bazele celui mai mare centru de divertisment din lume. Aproximativ 6, 8 milioane de vizitatori au pășit în locațiile din oraș, încasările înregistrate de industria jocurilor de noroc depășind 369 milioane dolari. 

Ulterior, an după an, numărul a crescut, astfel că în anul 2016, circa 43 de milioane de persoane au vizitat Las Vegas (încasări de peste 9, 3 miliarde dolari). În perioada 2014-2018, în medie, anual, numărul vizitatorilor depășește 42 de milioane (recordul de încasări a fost în 2018, cu o valoare de 10, 2 miliarde dolari). În condițiile în care doar 2% dintre vizitatori vin pentru jocurile de cazino, ce se întâmplă cu restul de 98%? Care este scopul vizitei lor în capitala mondială a cazinourilor? 

Noile atracții din Las Vegas – 52% dintre vizitatori vin pentru ele!

Puțin peste jumătate dintre persoanele care vin în Las Vegas o fac pentru activități conexe jocurilor de noroc. Și este normal, din moment ce mediul online abundă în oferte de cazinouri sau site-uri cu jocuri de noroc ce pot fi jucate în condiții extraordinare (pe bonusuri mari și pe jackpoturi progresive). Jucătorii din România se pot delecta cu astfel de opțiuni de divertisment pe jocuri poker ca la aparate, o platformă care le oferă și multe alte facilități. 

În astfel de condiții, cei care vizitează Las Vegas-ul se bucură de super concerte și evenimente de marcă, unice în lume. Acesta este locul în care unii dintre cei mai mari artiști ai lumii au ales să-și relanseze cariera sau să ofere show-uri de neuitat. Printre aceștia se numără Celine Dion, Diana Ross, Lionel Richie, Mary J. Blige, David Copperfield sau Cirque du Soleil. 

De asemenea, aici este locul în care te poți bucura de o serie de experiențe unice, de la spectacole inegalabile, așa cum este Tournament of Kings și până la show-uri de comedie sau tributuri aduse unor vedete din muzică (Spirit of the King sau Michael Jackson One). Nu trebuie uitate nici capele de căsătorie, dar nici toate acele locații în care te poți delecta cu spiritul Las Vegas-ului. 

Poți să o faci atât pe bani, cât și în mod gratuit, pentru că aici găsești tot ceea ce te interesează în cele mai variate forme. Te poți bucura de Aquarium, de Muzeul Coca Cola, de Grădina Ethel M, Fântânile de la Bellagio, Vulcanul de la Mirage sau Lacul Viselor de la Wynn. Poți alege o experiență unică și să vizitezi Barajul Hoover sau să ai parte de o plimbare cu elicopterul peste deșert.  

Muzeul Madame Tussaud, Muzeul Cailor Ferate din Nevada sau o aventură cu balonul îți vor oferi prilej de distracție, fie că te afli de unul singur, fie că mergi împreună cu familia. Pentru că Las Vegas este un loc în care toată lumea poate avea parte de distracție fără limite!

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.