Luteina

Se imbolnavise mamaia mea de diabet. Eram disperati cu totii, nu stiam ce sa facem ca sa fie bine. Mama mea vroia neaparat sa gaseasca ceva bun pentru mamaia mea, asa ca i-am dat idee de a cauta pe internet. Am gasit vitamina luteina, ceva extraordinar de buna, mai ales ca mamaia mea avea probleme si cu ochii. Cum era de asteptat, imediat m-au intrebat ce este luteina.
Luteina avea un rol important in reducerea sensibilitatii la infectii pentru pacientii cu diabet zaharat. Asa ca mama s-a hotarat sa ii ia lui mamaia si luteina pentru ochi. Eram in al noulea cer de fericit stiind ca asa o poate face bine pe mamaia, mai ales pentru ochii ei blanzi si frumosi.

Stiam ca vitamina luteina este foarte buna pentru diabetul ei, pentru ingrijirea vederii, dar a trebuit sa le mai explic inca o data ce este luteina, parca nu le venea sa creada ce actiunii are.

Sanatatea unui om este foarte importanta, de aceea as vrea sa spun ca vitamina luteina se dovedeste a fi extrem de eficienta.

Luteina este prezenta in organismul nostru in special in cristalinul ochilor, in retina, in macula si joaca un rol extrem de important in claritatea vizuala. Stiam ca de acum in colo mamaia mea nu are de ce sa isi mai faca griji, de aceea pot spune ca aceasta vitamina luteina este foarte buna pentru afectiunile ei.

Sunt unii oamenii care nu au nici un fel de simptom de la declansarea bolii, dar cu timpul o sa vada in timpul unor teste de rutina. Este foarte greu sa te confrunti cu o boala, sau sa fie bolnav cineva drag din familie, nu stii incotro sa o apuci si cum sa il ajuti. As vrea sa recomand vitamina luteina pentru diabet zaharat si afectiuniile vederii. Luteina este o substanta care se gaseste in multe alte alimente de baza. Cei care au consumat 10 mg de luteina in fiecare zi timp de un an, si-au redobandit din calitatile vizuale pierdute. Claritatea vederii si contrastul culorilor au crescut, iar riscul orbirii a devenit mult mai mic, asa sigur vei fi multumit.

images (1)

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.