Manequeen

Fiecare persoana este stapana pe viata ei, dar sa condamni pe cineva care isi alege un job la un studiou.. e revoltator. Absolut orice fata isi poate face o cariera unde doreste. Sunt unele tinere care isi aleg sa fie model videochat cu amenajari superbe , un job unde se castiga foarte bine, si isi pot permite orice lucru frumos, care pana acum nu l-au putut avea din lipsa banilor, sau din oricare motiv. Dar acum este momentul sa veniti la Manequeen, unde aici sigur veti gasi jobul perfect, te înconjori de  ceva de admirat, de la  decoruri de vis, așa cum numai în revistele de modă,  se apreciază foarte mult valorile umane, demnitatea și delicatețea în felul în care corelaționează între ei.

Pentru ca Manequeen  e un videochat care te face să te simți extraordinar,  orele pe care tu le petreci în cel mai bun studio sunt cele mai frumoase.  Poti sa-ti alegi singura camera in care vrei sa lucrezi. Te poti imbraca sa te asortezi cu camera si cu tematica ei. Camerele sunt mari ….poti sa si dansezi in ele daca vrei. Au si lumini care te ajuta sa-ti interpretezi rolul cat mai bine. Iti alegi singura camera si cat ai de lucrat nu te va deranja nimeni. Ambientul in care fetele isi petrec timpul este unul deosebit, camerele sunt superbe.

Poti purta o rochita de exemplu sau pantaloni scurti si un top mai decoltat. Trebuie sa fii atragatoare totusi, adica sa nu te imbraci in trening. Daca stii foarte bine limba engleza si limba franceza ai deja un avantaj foarte mare,  si castigi mai multi bani.

Imagineaza-ti videochatul ca un joc al seductiei, in care fetele isi folosesc talentul conversatiei si flirtul pentru a relationa. Monotonia si plictiseala sunt inlocuite de entuziasm, de exuberanta, de increderea in capacitatea de a cuceri.

Nu oricine poate face videochat! Nu conteaza doar frumusetea fizica! Mai degraba, este importanta inteligenta, capacitatea de a te face placuta si talentul de a socializa.

 

Tocmai de aceea, videochatul se potriveste fetelor care stiu ce vor! Care stapanesc flirtul. Care se simt bine atunci cand privirile sunt atintite asupra lor.

”Manequeen este primul studio care schimba complet felul in care se face videochat in Romania. Acest lucru inseamna un respect desavarsit pe care ti-l aratam din prima secunda in care ne treci pragul. El  pleaca tocmai de la felul in care iti privim munca: ca pe cel de manechin de fashion”.

”In momentul in care devii model Manequeen, singurul tau job este sa prezinti un spectacol de farmec personal”.

 

 

 

 

 

 

 

Next PostRead more articles

This Post Has One Comment

  1. Megan

    Avand in vedere ca exista o asa concurenta, fiecare studio trebuie sa aiba grija sa ofere cele mai bune conditii modelelor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.